Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Instagram

Mit csinált „eltűnése” során Hamilton?

Közel két hónapig semmit nem posztolt a hétszeres F1-es világbajnok, most néhány fotón mutatta meg, mivel foglalatoskodott ez idő alatt – miközben már a Mercedes gyárába is újra ellátogatott.

részletek

Ennyien követik a közösségi médiában az egyes pilótákat

A modern kori Formula-1 megkerülhetetlen tényezője a közösségi média. Egyedül Sebastian Vettelt nem érdeklik a lájkok, mindenki más jelen van a mezőnyben, Lewis Hamilton minden platformon tarol.

részletek

Miért tűntek el Hamilton követései az Instagramon?

Nulla követést jelez a közösségi oldal a hétszeres F1-es világbajnoknál, amiből sokan arra asszociáltak, hogy mégis távozhat a brit – most az öccse beszélt arról, mi zajlik a pilótánál.

részletek

Newey életveszélyben volt idei kerékpárbalesete után

Már hosszú távolléte is jelezte, hogy egyáltalán nem volt olyan kicsi az a közlekedési baleset, amit Adrian Newey szenvedett el nyáron. Most kiderült, bizony életveszélyes sérülései voltak.

részletek

Kinek hány követője van az Instagramon?

Természetesen ebben is Lewis Hamilton a toronymagas listavezető, de vajon mi a helyzet a többi élversenyzővel és a sereghajtókkal? Újabb látványos grafikán rangsoroltuk az F1-es mezőnyt.

részletek

Vakcinaellenes poszt miatt magyarázkodhatott Hamilton

Megint belefutott egy ellentmondásos Instagram-posztba a hatszoros F1-es világbajnok, aki tévedésből osztott meg egy videót, amelyben megkérdőjelezik a koronavírus elleni vakcina fontosságát.

részletek

Hamilton is megmérkőzne Marquezzel

A napokban az ötszörös világbajnok MotoGP sztár, Marc Marquez kihívta egy párbajra ötszörös F1-es világbajnok barátját, Lewis Hamiltont. A brit ász szívesen benne lenne a dologban, lássuk!

részletek

Ocon elszólhatta magát a közösségi médiában

Egyre több jel mutat arra, hogy Esteban Ocon jövőre visszatér a mezőnybe, jó eséllyel a Renault pilótájaként. Egy közösségi oldalon tudatosan, vagy véletlenül, fontos változtatást ejtett meg.

részletek

Hamilton segítséget ajánlott az Amazonas megmentéséért

Az ötszörös világbajnok korábban is igyekezett tenni a környezetvédelemért, most az Amazonas-vidékén tomboló erdőtüzek kárenyhítése érdekében ajánlotta fel segítségét. Érzi, hogy nagy a baj.

részletek

Hamiltont egy rákos kisfiú segítette győzelemhez

Lewis Hamiltont a Spanyol Nagydíjon aratott sikerében egy nagybeteg gyermek inspirálta, akivel az interneten került kapcsolatba. Megfogalmazása szerint Harry volt a szellemi angyala.

részletek

Jenson Button apa lesz

A korábbi Formula-1-es világbajnok és párja, Brittny Ward ultrahangos képet posztolt a közösségi médiába, ezzel tudatva, hogy gyermeket várnak.

részletek

Ezért utálja Vettel a közösségi médiát

Sebastian Vettel az egyetlen Formula-1-es pilóta, aki egyáltalán nincs jelen a közösségi oldalakon. Úgy véli, a valósághoz képest éppen az ellenkezőjét mutatja a világ számára.

részletek