Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

Instagram

Jenson Button apa lesz

A korábbi Formula-1-es világbajnok és párja, Brittny Ward ultrahangos képet posztolt a közösségi médiába, ezzel tudatva, hogy gyermeket várnak.

részletek

Ezért utálja Vettel a közösségi médiát

Sebastian Vettel az egyetlen Formula-1-es pilóta, aki egyáltalán nincs jelen a közösségi oldalakon. Úgy véli, a valósághoz képest éppen az ellenkezőjét mutatja a világ számára.

részletek

Indiáról szóló megjegyzése miatt ostorozták Hamiltont

Ha valaki F1-es világbajnok, egyetlen elejtett szó miatt is magyarázkodásra kényszerülhet: Lewis Hamilton vétke azúttal annyi volt, hogy szegény országnak nevezte Indiát.

részletek

Raikkönenéknél az asszony a család kapitánya

Újabb humoros poszt került ki Kimi Raikkönen Instagramjára Minttu születésnapja kapcsán: egyben kiderült – amit eddig is sejthettünk –, hogy ki hordja a nadrágot.

részletek

Ricciardo magyarázkodni kényszerül

Gyakran előfordul, hogy valaki a pillanat hevében olyat nyilatkozik, ami később helyesbítésre szorul. Daniel Ricciardo is így járt mexikói kiesése után, amikor felajánlotta autóját Pierre Gaslynak.

részletek

Hamilton: Több tiszteletet Sebastiannak!

A fő rivális vette védelmébe Sebastian Vettelt, akire a japán verseny után újabb kritikák zúdultak. Lewis Hamilton üzeni a médiának: el sem tudják képzelni, mennyire nehéz egy F1-es versenyző dolga.

részletek

Ocon kéri, hogy ne haragudjanak „kistestvérére”, Strollra

A francia rajongói okkal mérgesek a fiatal kanadaira, akinek pénze okozhatja kedvencük vesztét. A két versenyző azonban baráti viszonyban van, Ocon pedig példaértékű gesztussal állt ki Stroll mellett.

részletek

Kiakasztották az ex-F1-es kommentátorok Hamiltont

A német verseny győztese megnézte az ismétlést, és megdöbbenve tapasztalta, hogy a korábbi pilóták szájából egy elismerő szó sem hangzott el – vele szemben kimondottan ellenségesek voltak. A négyszeres bajnok dühében posztolt az Instagramra.

részletek

Raikkönen: A fiam olyan, mint én, leszámítva, hogy többet beszél

Kimi Raikkönen valóban egyre nyitottabb a közösségi média felé, hiszen nem elég, hogy már Instagram-oldala is van, de ma egy élő videóban válaszolt néhány rajongói kérdésre.

részletek

Raikkönen egyértelműen maradna 2019-ben is

Kimi Raikkönen nagyon jó viszonyt ápol Sebastian Vettellel és a Ferrari istállóval is. A lelkesedése a negyvenhez közel is töretlen, jövőre is maradna a Scuderiánál. Csapattársa ugyanezt szeretné.

részletek

Ezért törölte Hamilton a közösségi tartalmait

Decemberben kisebb botrányt kavart a négyszeres F1-es világbajnok egyik Instagram-bejegyzése, amely után a brit az összes posztját törölte – Hamilton szerint azonban mindez véletlen egybeesés volt.

részletek

Hamilton kihagyta első idei kötelezettségét

Az F1-esek munkájához hozzátartozik, hogy számos szponzori eseményen kell részt venniük. Egy ilyen teendővel indult a Mercedes-pilóták 2018-as programja is, Svájcban azonban csak Valtteri Bottas tűnt fel.

részletek
Olvastad már?