Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 7. vasárnap

Instagram

Hamilton is megmérkőzne Marquezzel

A napokban az ötszörös világbajnok MotoGP sztár, Marc Marquez kihívta egy párbajra ötszörös F1-es világbajnok barátját, Lewis Hamiltont. A brit ász szívesen benne lenne a dologban, lássuk!

részletek

Ocon elszólhatta magát a közösségi médiában

Egyre több jel mutat arra, hogy Esteban Ocon jövőre visszatér a mezőnybe, jó eséllyel a Renault pilótájaként. Egy közösségi oldalon tudatosan, vagy véletlenül, fontos változtatást ejtett meg.

részletek

Hamilton segítséget ajánlott az Amazonas megmentéséért

Az ötszörös világbajnok korábban is igyekezett tenni a környezetvédelemért, most az Amazonas-vidékén tomboló erdőtüzek kárenyhítése érdekében ajánlotta fel segítségét. Érzi, hogy nagy a baj.

részletek

Hamiltont egy rákos kisfiú segítette győzelemhez

Lewis Hamiltont a Spanyol Nagydíjon aratott sikerében egy nagybeteg gyermek inspirálta, akivel az interneten került kapcsolatba. Megfogalmazása szerint Harry volt a szellemi angyala.

részletek

Jenson Button apa lesz

A korábbi Formula-1-es világbajnok és párja, Brittny Ward ultrahangos képet posztolt a közösségi médiába, ezzel tudatva, hogy gyermeket várnak.

részletek

Ezért utálja Vettel a közösségi médiát

Sebastian Vettel az egyetlen Formula-1-es pilóta, aki egyáltalán nincs jelen a közösségi oldalakon. Úgy véli, a valósághoz képest éppen az ellenkezőjét mutatja a világ számára.

részletek

Indiáról szóló megjegyzése miatt ostorozták Hamiltont

Ha valaki F1-es világbajnok, egyetlen elejtett szó miatt is magyarázkodásra kényszerülhet: Lewis Hamilton vétke azúttal annyi volt, hogy szegény országnak nevezte Indiát.

részletek

Raikkönenéknél az asszony a család kapitánya

Újabb humoros poszt került ki Kimi Raikkönen Instagramjára Minttu születésnapja kapcsán: egyben kiderült – amit eddig is sejthettünk –, hogy ki hordja a nadrágot.

részletek

Ricciardo magyarázkodni kényszerül

Gyakran előfordul, hogy valaki a pillanat hevében olyat nyilatkozik, ami később helyesbítésre szorul. Daniel Ricciardo is így járt mexikói kiesése után, amikor felajánlotta autóját Pierre Gaslynak.

részletek

Hamilton: Több tiszteletet Sebastiannak!

A fő rivális vette védelmébe Sebastian Vettelt, akire a japán verseny után újabb kritikák zúdultak. Lewis Hamilton üzeni a médiának: el sem tudják képzelni, mennyire nehéz egy F1-es versenyző dolga.

részletek

Ocon kéri, hogy ne haragudjanak „kistestvérére”, Strollra

A francia rajongói okkal mérgesek a fiatal kanadaira, akinek pénze okozhatja kedvencük vesztét. A két versenyző azonban baráti viszonyban van, Ocon pedig példaértékű gesztussal állt ki Stroll mellett.

részletek

Kiakasztották az ex-F1-es kommentátorok Hamiltont

A német verseny győztese megnézte az ismétlést, és megdöbbenve tapasztalta, hogy a korábbi pilóták szájából egy elismerő szó sem hangzott el – vele szemben kimondottan ellenségesek voltak. A négyszeres bajnok dühében posztolt az Instagramra.

részletek
Olvastad már?