DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Hamilton is védelmezi a Mercedest

Nagyon bizonygatják az igazukat az F1-es csapatnál: az istálló nyílt levele után Lewis Hamilton is közleményt adott ki arról, hogy semmiféle összeesküvés nem történt személye ellen.

Miután Lewis Hamiltont minden eddigi versenyen balszerencse érte, Nico Rosberg viszont négy problémamentes hétvégén van túl, melyeken maximális 100 pontot gyűjtött, a Mercedes úgy vélekedett, válaszolnia kell azokra a hangokra, amelyek csapatsorrendet és Hamilton szabotálását sejtik a háttérben. A Mercedes egy rajongóknak címzett levelet tett közzé az oldalán, melyben terjedelmesen azt bizonygatják, mennyire összetart az alakulat minden tagja, mindannyian kemény munkát végeznek és az érzelmekben is osztoznak, és persze egyik pilóta sem élvez elsőbbséget, csak a csapat számít.



Nem sokkal később Lewis Hamilton is kiadta saját közleményét, melyben arra kéri rajongóit, ne támadják a Mercedest: „Azt szeretném kérni, hogy bízzatok a csapatban, ahogy én is teszem. Ők a családom, számomra ezek a fiúk a legnagyobb és legkeményebben dolgozó emberek, ezért vagyok most háromszoros világbajnok. Kérlek, ne legyen több olyan gondolatotok, hogy a csapat bármiféle igazságtalanságot tesz ellenem, értsétek meg, ez senkinek sem áll az érdekében.”

„A legjobb három évet töltöttük együtt, és bár egyelőre nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy tervezzük, mindennek eljön a maga ideje. 1000 %-ban megbízom ezekben a fiúkban, a szerelőim hihetetlenek, a legjobbak az egész iparágban. Tisztelem őket, kérlek, ti is tegyetek így. Ők azok, akik lehetővé fogják tenni a bajnokság megnyerését” – áll Hamilton üzenetében, amelyet a közösségi oldalakon tett közzé. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: