DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Ez lehet Rosberg utolsó éve a Mercedesnél?

Toto Wolff szerint a német F1-es pilóta hosszabbításáról nyárig nem fognak beszélni és figyelik majd a szezon eseményeit - a Lewis Hamiltonnal való konfliktusok döntőek lehetnek...

Nico Rosberg szerződése a szezon végén lejár a Mercedesszel és érdekes kérdés, hogy hogyan tovább - aláír még több évre a németekhez és megpróbálja megverni Hamiltont (vagy éppen beáll mögé másodiknak), vagy a távozás mellett dönt és más csapatnál próbál meg bajnoki címet nyerni. Könnyen lehet azonban, hgoy ez nem az ő döntése lesz.

Rosberg



"Természetesen fogunk beszélni Nicóval a szerződéshosszabbításról, de ezek a tárgyalások majd csak nyáron kezdődhetnek meg. Addig figyelni fogjuk, hogy hogyan alakul az év..." - nyilatkozta Toto Wolff a Sportweeknek.

"Azt idén sem várjuk el, hogy segítsék egymást, de azt igen, hogy a hozzáállásuk megfelelő legyen - tehát az autóból és a csapatból hozzák ki a maximumot."

Az természetesen egyértelmű, hogy ha a két pilóta "nem fér el" egymás mellett, akkor nem az elmúlt két év világbajnokát fogják elküldeni, bár tény, hogy ha idén Rosberg lenne a dominánsabb, erősen fájhatna a vezetőség feje. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: