DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Maldonado: Vicces, amit az újságok írnak

Lezajlott a harmadik felvonás is Max Verstappen és Pastor Maldonado Osztrák Nagydíjat követő szócsatájában, ám a venezuelai most már jóval visszafogottabban beszélt - szerinte a média csinálja a zűrt.

A spielbergi futam utolsó köreiben bonyolódott egymással csatába a Toro Rosso és a Lotus pilótája, Pastor Maldonado pedig végül el tudott menni riválisa mellett, ám a leintést követően nem volt túl boldog a holland egyes védekező-mozdulatai miatt, aminek hangot is adott. Hamarosan megjött Verstappen reakciója is, akinek ezúttal sem kellett a szomszédba mennie egy kis élcelődésért, hiszen mulatságosnak találta, hogy éppen a kétes manővereiről híres Maldonado kritizálja őt.

Dppi_00115008_437



Maldonado válaszolt is erre a megjegyzésre, de a Lotus silverstone-i előzetesében jelezte, hogy nem szándékozik folytatni a szócsatát, és simán a sajtóra kente, hogy vitát akar szítani közöttük.

„Immár megnéztem felvételről is az esetet, és ez alapján rendben volt. Nagyszerű csatát vívtunk, és örülök, hogy elcsíphettem Max elől a 7. helyet. Mindketten keményen küzdöttünk, bár néha nagyon vicces látni a címlapokat, összehasonlítva azzal, hogy ténylegesen mit is mondtunk” - mutatott rá Maldonado, aki az elmúlt mindkét futamon begyűjtött hat pontot.

„Valójában nincs igazán gondom Max vezetésével. Talán olykor kicsit túllépte a határokat a védekezés során, de hát versenyzők vagyunk, mind ezt csináljuk. Ha az esetet kielemző versenybírók szerint rendben volt, amit tett, akkor szerintem is rendben van.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: