DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Nyerj négy jegyet a 30. Magyar Nagydíjra!

Szeretnél családoddal vagy barátaiddal kilátogatni a jubileumi harmincadik F1-es Magyar Nagydíjra? Játssz velünk a Hungaroring által felajánlott belépőkért, és vigyél magaddal három embert!

A Hungaroring és a Formula.hu közös játékában egy szerencsés nyertesünknek négy jegyet ajánlunk fel a jubileumi 30. Magyar Nagydíjra, így a győztes nem csupán maga látogathat ki a július utolsó hétvégéjén rendezett futamra, hanem három családtagját, illetve barátját is magával viheti.

Magyar GP_szines_55_resize_cut



A négy, összesen 360 euró, azaz mintegy 110 ezer forint értékű állójegy a teljes hétvégére érvényes, s mivel nem konkrét helyre szólnak, az erre a célra kialakított füves terület egészét bejárhatják a szerencsés nyertesek, s a pálya széli kerítés mellől közvetlen közelről is megcsodálhatják a királykategóriás gépeket.

hungaroring_generaladmission

A zölddel jelölt terület egésze bejárható az állójegyekkel

A jegyek, melyek ingyenes parkolási lehetőséget is magukban foglalnak, a július 23-án, csütörtök 16 és 19 óra között sorra kerülő bokszutca-látogatásra is érvényesek, valamint ingyenes regisztrációt követően, melyet ide kattintva lehet megtenni, a péntek esti jubileumi koncert is megtekinthető velük. A Hungaroring belső nagy parkolójában kialakított színpadon többek közt a Magna Cum Laude, a Beatrice, Charlie, Demjén Ferenc, Somló Tamás és Tóth Vera is fellép.

Hogy legyen esélyed megnyerni a négy teljes hétvégére szóló jegyet, nem kell mást tenned, mint feliratkozni az alábbi ablakban neved és e-mail-címed megadásával. A játékra június 30., kedd éjfélig tudsz jelentkezni, a nyertes személyét július 1-jén, szerdán hirdetjük ki.

A JÁTÉK LEZÁRULT, KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT!

 

Ha nem te leszel a szerencsés, ne csüggedj, jövő héten ismét meghirdetjük a játékot négy újabb belépőjegyért, figyeld akkor is a Hungaroring és Formula.hu közös nyereményjátékát honlapunkon, illetve a Facebookon.

A versenyhétvége teljes programja itt érhető el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: