DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Hibáztak, de jól érzik magukat a Manor pilótái

Will Stevens és Roberto Merhi elkerülte a közös utolsó rajtsort az F1-es Bahreini Nagydíjra a McLaren hibájának köszönhetően, és hibátlan versenyben bíznak vasárnapra.

A csapat versenyzői az időmérő után kiadott hivatalos sajtóközleményben értékelték az edzést – Stevens és Merhi is elmondta, hogy hibáztak a gyors körükben, de ennek ellenére jónak érzik az autót, és már nagyon várják a vasárnapi versenyt.



„A hétvége eddig simán alakult számunkra. A körülmények változatosak voltak a szélnek köszönhetően, és a pálya is poros volt egy kicsit, az éjszakai átfúvásoknak köszönhetően. Úgy gondolom, remek munkát végeztünk az elmúlt néhány napban, hogy próbáljunk csökkenteni a különbségen, és hogy egy jó időmérőt rakjunk össze. Talán egy kicsit több is volt ma az autóban, hiszen hibáztam a 12-es kanyarban, de jók a kilátásaink a versenyre, és alig várom, hogyan fog majd alakulni.

Roberto Merhi szintén nem volt teljes mértékben elégedett napjával: „Kicsit csalódott vagyok a köröm miatt, hiszen hibát vétettem a négyes kanyarban, ami miatt nem tudtam tovább javulni a második gyorskörömben. Másik oldalról nézve boldogak vagyunk a hétvégén mutatott fejlődés miatt, különösen ahogyan egyre jobb lett a pálya. Az autó jó helyzetben van holnapra, ezért már várom a versenyt” – nyilatkozta a spanyol pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: