DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Schumacher: Veszélyben lehet a diszkréció

Bár a család és a menedzsment mindent megtesz, hogy ne tudódjon ki, milyen állapotban van a hétszeres F1-es bajnok Michael Schumacher, egy betörés miatt most veszélybe kerülhet a titoktartás.

Kirabolták a Michael Schumacher kezelését felügyelő orvos irodáját, adta a hírül a német sajtó. A Bild beszámolója szerint a Dr. Johannes Peil klinikáján történt betörés során az elkövetők készpénz mellett különböző dokumentumokat, illetve műszaki cikkeket, többek közt egy laptopot is eltulajdonítottak.

schumacher



A beszámoló kiemeli, hogy sem Peil, sem más nem erősítette meg egyelőre, hogy milyen jellegű adatok találhatóak a gépen, de nem lehet kizárni, hogy a hétszeres világbajnok legenda, vagy más ismert páciensek, így például Nico Rosberg egészségügyi dokumentumai is a tolvajok kezére jutottak ezzel.

Nem ez az első alkalom, hogy probléma támad a Schumacher állapotáról szóló dokumentációval: tavaly egy svájci mentőcég egyik alkalmazottját vádolták meg azzal, hogy ellopott egy orvosi feljegyzést. A vádlott később öngyilkosságot követett el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: