DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Szavazás: Ki lesz a Manor másik versenyzője?

Egy ülés még mindig kiadó az idei F1-es mezőnyben, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a Manor komolyan gondolja a visszatérést, és akár már Melbourne-ben is ott lehetnek. De ki lesz Will Stevens csapattársa?

A kiscsapatok pilótaválasztásai a közelmúltban is gyakran kifürkészhetetlenek voltak, ez adta az ötletet arra, hogy szavazásra invitáljuk olvasóinkat.

EasyCapture2_1 



A Manor a múlt héten jelentette be, hogy egyik pilótájuk a tavalyi szezonzárón a Caterhammel debütáló Will Stevens lesz. Csapattársa kilétét még homály fedi, de mint az ilyenkor lenni szokott, több lehetséges név is kering már a sajtóban. És ahogy az szintén lenni szokott, valószínűleg vagy a szponzori háttér, vagy különféle érdekek fognak dönteni.

Az egyik fő esélyesnek Giedo van der Gardét tartják, aki elveszítette tesztpilótai állását a Saubernél, de egy ideig arról is sokat beszéltek, hogy a csapat megmentésében résztvevő Justin King fia, az autóversenyző Jordan King kapja meg az ülést.

A Manornak a Ferrari és a McLaren nyújt technikai segítséget, így az sem kizárt, hogy ezért cserébe valamelyikük fiatal tehetsége kerül be a csapathoz, mint ahogy akár a Mercedes is megpróbálhatja beprotezsálni az egyre nagyobb erőkkel az F1 felé terelgetett Pascal Wehrleint.

A képet még zűrzavarosabbá teszi, hogy az éveken át az F1-es csapatok által mellőzött Robin Frijns éppen a napokban írta ki Twitterre, hogy hamarosan végre valamilyen jó hírről számolhat be - az autósport világa pedig azóta is találgatja, hogy vajon egy Manor-szerződésről van-e szó.

A nemrég a csapattal szintén szóbahozott Kevin Magnussent kihúzhatjuk az egyenletből, hiszen a dán a McLarennél kapott váratlan, és egyelőre bizonytalan időtartamú beugrási lehetőséget, míg egy másik korábbi esélyes, Roberto Merhi frissen jelentette be, hogy idén is a WSR-ben áll rajthoz.

Mindezek után pedig szavazásra fel!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: