DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Wolff: Milyen drogot használ, aki ilyet mond?

A Mercedes első embere nem győzi lépten-nyomon cáfolni azokat a híreszteléseket, melyek szerint Lewis Hamilton csillagászati összegekért kötelezné el magát a csapat mellett újabb három évre.

wolff



Több lap is arról ír, hogy a brit 150 millió fontot szeretne kapni három évre, ami nagyjából heti egymilliónak felelne meg a valaha volt legmagasabb F1-es fizetés képében. Ez magyarázatot is adna arra, hogy miért haladnak lassan a tárgyalások a csapattal a szerződéshosszabbításról. Toto Wolff is hallott már ezekről a számokról, de elmondása szerint nem Hamiltontól, hanem a sajtótól - éppen ezért barcelonai teendői közé ezen hírek tagadását is fel kellett vennie.

A Mercedes ügyvezetője pedig felismerve, hogy a szép szóból nem értenek a kérdezősködők, ezúttal élcelődő hangvételre váltott.

„Amikor ilyen számokat hallok, meg kell kérdeznem, hogy honnan szerzitek be a drogokat. Az ilyen őrültségeket még kommentálni sem akarom” - nyilatkozta a SkySportsnak.

„Remekül haladnak a megbeszélések, ő is a csapatnál akar maradni, és mi is azt szeretnénk, hogy maradjon. A szerződéssel kapcsolatos tárgyalások időigényesek, szóval minden a megszokottak szerint halad. Mivel a szezon kezdetén járunk, mindenki azt várja, hogy aláírjunk valamit, és emiatt nyomást helyeznek ránk, de ez semmilyen hatással nincs a dolgokra.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: