DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
F1

„Tegnap megláttam, hogy Kimi mosolyog”

A Ferrari F1-es programjának vezetője, Maurizio Arrivabene a lehető legjobb személyt választotta annak illusztrálására, mennyire megváltozott mostanság a légkör a Scuderiánál: Kimi Raikkönent.

A Ferrari néhány hónapja kinevezett csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene több dologról is nyilatkozott a tesztnapon, a Marussiával történt szóbeli megállapodás mellett beszélt arról is, hogy milyen légkör uralkodik a csapatnál. Az olasz szakember úgy érzi, hogy az elmúlt időszakban bevezetett változásoknak meglesz a gyümölcse:

kimi_2015_teszt



„Segítenek az embereknek kifejezni magukat, valamiképpen felszabadultabbak lettek, ki tudják fejezni a munkájukban a csapat iránti szenvedélyüket. Ez volt a legnagyobb változás. A másik pedig tulajdonképpen nem is módosítás, hanem egy határozott célkitűzés: a csapatot össze akarom húzni, legyen egységes, mentes a politikától” – mondta a csapatfőnök, aki ezt követően Kimi Raikkönennel illusztrálta, milyen jó a légkör a csapatnál.

„Tegnap megláttam, hogy Kimi mosolyog. Ez ám a szenzáció! És beszélt, Kimi beszélt! Egy ponton ránéztem, és azt mondtam, hogy ez nem is ő. Meg is kérdeztem tőle: Kimi, te jól vagy? Mire ő így felelt: Ja, ja, ja, jól vagyok, nincs semmi gond!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: