Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő
Egyéb

Tomracing: Gyutai Adrián újra a csapatnál!

A Tomracing Motorport utánpótlás versenyzői rendkívül sikeres szezont tudhatnak maga mögött, Oláh Barnabás, Kovács Zoltán, Surányi Balázs és Babonics Márk kimagasló teljesítménnyel értek el bajnoki címeket és dobogós helyezéseket.

A csapat 2013-tól dolgozott együtt Gyutai Adriánnal és érték el közösen a motoros eddigi pályafutásának legkiemelkedőbb 600-as eredményeit, köztük a Magyar Bajnoki címet, IMRC és Alpok-Adria Bajnoki sikereket, Olasz bajnoki pontszerzéseket, és a 2015-ös idényben a teljes olasz bajnokság mellett, lehetősége nyílt a MotoGp  San Marinó-i nagydíjának Moto3-as kategóriájában indulni, ahol végül a 26.helyen végzett.

Sajnos ez a sikerekben gazdag együttműködés az idei év elején megszakadt, de Adrián, mint privát személy visszatért a csapathoz és szeretne a Tomracing Motorsport tehetséges fiataljaival foglalkozni.

tomracing-barnabás-adrián-2016

Ennek első jelei már a MAMI-kupa utolsó, euroringi fordulóján megmutatkoztak és Oláh Barnabást látta el szakmai tanácsokkal, melynek eredménye a szombati második hely után vasárnap dupla futamgyőzelem lett. Barnabás az idei évben az utánpótlás bajnokság Magyar Bajnoka, valamint Ifjúsági Nemzetközi Motoros Bajnoka lett a MiniGP Pro kategóriának, mely kategóriában ez volt az első idénye.

Az együttműködésről a Tomracing Motorsport csapatvezetője, Biel Richárd is pozitívan vélekedett:

„Nagyon örülünk neki, hogy az első évünkben sikerült kimagasló eredményeket elérnünk az utánpótlás terén, valamennyi versenyzőnkre büszke vagyok. Ezek az eredmények figyelemre méltóak és örülök neki, hogy Adrián figyelmét is felkeltették és szívesen tér vissza hozzánk, a közelmúlt sikereinek házához egy ilyen szerepkörben. Elmondása szerint Barnabás nagyon ügyes versenyző, sokra viheti a jövőben, mert sok potenciál és szívesen dolgozna vele, ugyanakkor hozzátette, hogy akár a többi versenyzővel is foglalkozhat, ha nem akadályozza versenyzését. Természetesen még nagyon sok részletet kell egyeztetnünk és megbeszélnünk, de remélhetőleg sikerül folytatnunk a megkezdett munkát és újra a sikereink részese lehet. Mindent összevetve a holt szezonban sem lesz leállás és teljes gázzal készülünk a 2017-es esztendőre!”

A Tomracing Motorsport eredménye a 2016-os utánpótlás sorozatokban:

Kovács Zoltán - PW50 - MAGYAR BAJNOK ÉS IFJUSÁGI NEMZETKÖZI BAJNOK

Oláh Barnabás - MiniGP Pro - MAGYAR BAJNOK ÉS IFJUSÁGI NEMZETKÖZI BAJNOK

Surányi Zoltán - Scooter - MAGYAR BAJNOK

Surányi Balázs – MiniGP - IFJUSÁGI NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG 5.HELY

Babonics Márk - Stocksport 300 - NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG 6.HELY

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?