DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

A Formula.hu volt a legnépszerűbb

A nyár utolsó hónapjának közepén az autósporttal foglalkozó hazai weboldalak közül a DKT adatai szerint messze a Formula.hu-t látogatta meg a legtöbb rajongó, augusztus 9. és 18. között egyetlen napon sem voltak többen kíváncsiak az önálló szájtok közül senkire.

A Digitális Közönségmérési Tanács nyilvános információi szerint a belföldi és külföldi egyedi olvasókat tekintve, az összes eszközt (számítógép, tablet, mobiltelefon) beleszámítva egyetlen önálló weboldal után sem érdeklődtek annyian augusztus közepén, mint a Formula.hu. Ebben az időszakban a szegmens teljes forgalmának 37 százaléka itt keletkezett, amely mintegy másfélszeresen volt a legközelebbi konkurensekének. A legolvasottabb cikkek egyike a Manor új pilótájának bejelentése volt, a legnagyobb számot hozó tartalom 257.147 kattintást hozott oldalunknak.

olvasottsag



A Formula.hu Facebook-lapja az oldalkedvelések számában mindeközben továbbra is utolérhetetlennek számít, augusztus közepén több mint 141 ezren követték a hírfolyamban megjelenő bejegyzéseket.

A Formula.hu kiadója a web- és Facebook-oldalon kívül havonta megjelenteti az Autósport és Formula Magazin című nyomtatott lapot, minden hónap elején ugyanezen a címen tv-műsorral jelentkezik, év végén pedig a Száguldás és cirkusz című F1-es és az Autósport évkönyv című sorozatát jegyzi.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: