DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Nemzetközi versenyek Magyarországon 2017-ben

A Magyar Nagydíj jövő évi időpontját, és számos egyéb nagy verseny dátumát tartalmazza az MNASZ előzetes versenynaptára. A WTCC egyelőre hiányzik belőle.

Formálódik a 2017-es szezon: a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség már most, augusztusban közzétett egy előzetes versenynaptárat, amely a hazánkban rendezendő, nemzetközi versenyeket – beleértve világbajnokságot, világkupát, Európa-bajnokságot és zónatrófeát – tartalmazza.

A legfontosabb a Magyar Nagydíj dátuma, amely megtartotta jelenlegi helyét július utolsó előtti hétvégéjén: a hónap 23. napját már most bejelölhetitek naptáratokban. A tereprali-világkupába beleszámító HungarianBaja, a Mecsek Rali, valamint az autókrossz és ralikrossz szakág legszélesebb körű mezőnyt vonzó, nyirádi versenyei is bekerültek a tervezetbe.

A lista nem teljes, ezért feleslegesen aggódik, aki a WTCC-t és más nagy szériákat hiányolja. Az időpontok is módosulhatnak, de mivel a versenyeket az MNASZ már bejelentette az FIA felé, valószínűleg csak kevés változás fog történni.



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: