DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Suliváró családi versenynap a B3 Racinggel az Europarkban

A vakáció utolsó szabad hétvégéjén, amikor már a gyerekes családok nagy része teljes gőzzel készül az iskolára, remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel várja a tanszerek beszerzésében megfáradt családokat a B3 Racing csapata az Europarkban.

A bevásárlóközpont külső parkolójában szombaton nemcsak a HELL Racing Team autóversenyző csapatának SEAT versenyautóját és kamionját csodálhatják meg a látogatók testközelből, de találkozhatnak a csapat versenyzőivel is, sőt még egy szimulátor versenyben össze is mérhetik a tudásukat a profikkal, Bús Edinával, a Seat Leon Eurocup versenyzőjével és a csapat RCM Suzuki kupában induló fiatal tehetségeivel. Az autós programról az Avalon Park elektromos gokartjai sem hiányozhatnak, amiket ki is lehet majd próbálni.

B3Racing_sulivaro_01



 

Augusztus 29-én szombaton különleges autós programmal várja az érdeklődőket Magyarország egyik legprofibb autóversenyző csapata az Europarkban. Délelőtt 10.00 és 15.00 óra között mindenki betekinthet az autósport kulisszái mögé, megnézheti a B3 Racing legfőbb európai pályákon már járt kamionját és szerelősátrát, találkozhatnak a csapat pilótáival, a Lotus Ladies Cup győztes Bús Edinával, és az RCM Suzuki bajnokságban induló fiatal tehetségeivel. A bevásárlóközpont külső parkolójában a SEAT LEON Cupracerrel is fotózkodhat bárki, és a kiállított szimulátorral – amin az autóversenyzők is gyakorolnak – versenybe is szállhat. A győztes értékes ajándékokkal lesz gazdagabb, és kihívhatja a B3 idén felfedezett tehetséges újonc pilótáit Báldi Gergelyt és Boldizs Bencét.



 

B3Racing_sulivaro_02

A parkolóban felállított rögtönzött gokart pályán mindenkinek lehetősége lesz, hogy kipróbálja az Avalon Park elektromos gokartjait, melyek Miskolctapolcán, Európa legmodernebb erdei környezetben kialakított különleges, elektromos pályáján üzemelnek. A helyszínen lesz kerékpártesztelés is. A szervezők a legkisebbekre, a gyerekekre is gondoltak és az iskolában is használható ajándékokkal és vetélkedőkkel várják majd az érdeklődőket. A hétvégén az autós családi programot választók felfrissüléséről a XIXO lychee ízű zöld teái gondoskodnak majd.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: