DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Kiss Norbi: Sajnálom, hogy nem tudtam győzni

Újabb két dobogós helyezést szerzett vasárnap a Tankpool24 Racing Team színeiben versenyző magyar pilóta, aki összességében elégedetten értékelte a hungaroringi eseményeket.

Tulajdonképpen lemásolta szombati teljesítményét Kiss Norbert, hiszen az első futamot ismét egy második, a másodikat pedig újfent egy harmadik helyezéssel zárta – igaz, utóbbihoz néhány riválisa büntetésére is szüksége volt. A Tankpool24 Mercedesét terelgető pilóta így értékelt a vasárnapot követően:

 

„Nagyon jó hétvégén vagyunk túl. Köszönöm mindenkinek, aki szurkolt nekem. Kicsit sajnálom, hogy nem tudtam futamgyőzelmet szerezni, de azért az én és a csapat elvárásait is maximálisan túlszárnyaltuk. Nagyon jó versenyek voltak a Hungaroringen, fantasztikus előzésekkel és összességében 4 dobogós helyezést sikerült szereznünk. Szombaton egy 2. és egy 3. hely, vasárnap egy 2. és egy 3. helyezéssel lettünk gazdagabbak.

A mai első futamon sikerült a 2. helyet megszereznem. A második futamon a 7. helyről indultam és nagy csatában feljöttem az 5. helyre. Mivel az első két versenyző sebesség túllépés miatt 30 másodperces büntetést kapott, így végül a második futamot a 3. helyen zártam. Összességében az Európa bajnokságban a 3. helyen állok és ez egy nagyon jó végcél az év végéig.

Szeretném mindenkinek megköszönni, aki kijött, vagy az interneten nézte a futamokat és szurkolt nekem. Fantasztikus érzés volt itthon versenyezni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: