Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

Versenyzők

A versenyzők véleményét is kikérték a mexikói futamról

Nem csak az esős silverstone-i futam halasztásánál, majd törlésénél kérték ki a MotoGP-versenyzők véleményét, Mexikó 2019-es csatlakozását is a motorosok hatására csúsztatták el minimum egy évvel.

részletek

Sebastian Vettel TOP 10-es listája

A négyszeres világbajnok német versenyző sem úszta meg a kérdést, kit tart a Formula-1 jelenlegi versenyzői közül a tíz legjobbnak. Néhány meglepetéssel azért szolgált ilyen téren Vettel.

részletek

A MotoGP 2018-as felállása

A legtöbb csapatnál eldőlt a jövő évi felállás a királykategóriában, néhány helyen láthatunk mozgást. Kik lesznek a top- és kiscsapatok versenyzői jövőre?

részletek

Formula-E: Rajongók a versenyzők ellen

A Formula-E monacói állomásán ezúttal is összecsapott néhány pilóta pár szerencsés rajongóval a szimulátorok előtt - de hogyan lehet két komoly ütközés után is győzni?

részletek

„Az élpilóták levegő után kapkodnak – kell ehhez kommentár?”

A korábbi F1-es pilóta, és a GPDA jelenlegi elnöke, Alexander Wurz szerint az új autók visszahoztak valamit abból az időszakból, amikor a sportág népszerűsége a zenitjén járt.

részletek

Új autóversenyzők szövetsége alakult

Damon Hill vezetésével új érdekképviseleti szervezet jött létre PRDA néven - a brit ezzel azt szeretné elérni, hogy egy csapatok és kategóriák felett álló testület adjon hangot a versenyzők kívánalmainak.

részletek

Ez már az új F1: Engedélyezik a videózást a versenyzőknek és a csapatoknak

Már az első teszten érezhető a tulajdonosváltás, ugyanis a pilóták és csapataik is engedélyt kaptak arra a kereskedelmi jogok új tulajdonosától, hogy videókat készítsenek a katalán pályán.

részletek

Villeneuve: A mai pilóták tiszteletlenek egymással

A jelenkori F1 nagy kritikusa, Jacques Villeneuve szerint manapság a versenyzők azt hiszik, hogy videojátékban ülnek, ahonnan bármikor kiszállhatnak.

részletek

Már nincsenek tökös pilóták az autósportban?

A karrierje során végig a CART/Champ Car ügyeletes rosszfiújának számító Paul Tracy szerint az F1-ből, az IndyCarból és a NASCAR-ból is kivesztek a hozzá hasonló balhés figurák.

részletek

Rossi: 50-50 százalék a motor és a versenyző szerepe

A „Doktor” úgy érzi, az elektronika szerepének növekedésével a csapatok és a versenygépek a korábbinál sokkal nagyobb százalékban befolyásolhatják az adott konstrukció sikerességét.

részletek

Miben kellene leginkább fejlődnie az F1-nek?

Napjainkban számos kritika éri az F1-et, amiért unalmasak a versenyek, halkak az autók, valamint túl bonyolultak a szabályok. Egy bennfentes szerint azonban nem ezek jelentik a legfőbb problémát.

részletek

De kit akarnak átverni az F1-es pilóták?

Ez a kérdés fogalmazódott meg az egykori versenyző Marc Surerben, aki szerint a Formula-1 egyik legnagyobb baja az, hogy a versenyzők nem mondják ki véleményüket, és folyamatosan képmutatóan viselkednek.

részletek
Olvastad már?