Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Toro Rosso

Óriási ugrás a Renault-erőforrásnak

Nagyon jó hírt kaptak a Renault erőforrását használó istállók, jelen állás szerint ugyanis úgy tűnik, a motorhibát kijavították, akár ugrásszerű javulást is elérhetnek.

részletek

Sainznak óriási megerősítés Prost dicsérete

Az F1-es paddock által nagyra becsült Alain Prost véleménye eddig rendkívül pozitív Carlos Sainzról. A fiatal spanyol számára ez óriási megerősítést jelent, hogy egy legenda így vélekedik róla.

részletek

Álmodni a bajnoki címről a könnyebbik rész

Max Verstappen első teljes szezonját kezdi a Red Bull színeiben. A világbajnoki címről álmodik, de azt is elismeri, hogy ez a dolog könnyebbik része.

részletek

A Toro Rosso a tapasztalatra épít

A Toro Rosso technikai igazgatója, James Key véleménye szerint rutinos pilótapárosuk, Carlos Sainz és Danyiil Kvjat alapvető hajtóerő lesz a csapatnál a 2017-es szezonban.

részletek

Sainz nem titkolja, hogy megkereste a Mercedes

Amint a tavalyi szezon közben Max Verstappen hirtelen átigazolt a Red Bullhoz, a Toro Rosso másik pilótája, Carlos Sainz egyenesen szárnyakat kapott. Rosberg év végi távozásakor pedig Sainz leigazolását is pletykálták.

részletek

Sainz mintha egy másik kategóriába került volna

Carlos Sainz, az idei Toro Rosso vezetése közben úgy érzi, mintha egy másik kategóriába ugrottak volna át. Teljesen más érzetet ad az autó az új szabályoknak köszönhetően.

részletek

A Toro Rosso nem bánta meg visszatérését a Renault-hoz

A Toro Rosso istálló teljes mértékben bízik a Renault erőforrásaiban és egyáltalán nem bánta meg, hogy újra a francia motorgyártóval kötött szerződést. Már csak a technikai nehézségeken kell túlesniük.

részletek

A Toro Rosso remek második hetet zárt

A múlt heti vergődés után igencsak rákapcsolt a Toro Rosso és mind Danyiil Kvjat, mind Carlos Sainz kiváló tesztnapokat tudhat maga mögött. A négy nap alatt megtett 400 kör több mint 1800 km-t jelent, ráadásul a köridők is jelentősen feljavultak. A múlt heti négynapos teszten ennek a mennyiségnek a felét sem tudták még megtenni az olaszok.

részletek

Kvjat és a Toro Rosso végre élvezte a napot

Danyiil Kvjat vitte pályára a Toro Rosso gyönyörű autóját, az STR12-t a barcelonai teszt utolsó előtti napján. Míg korábban inkább csak a szép színvilágával és a motorhibáival hívta fel magára a figyelmet a „bikák” fiókcsapata, ezúttal végre egy problémamentes tesztnapot tudhat magáénak az olasz istálló.

részletek

A Red Bull eljuttat az F1-ig, de...

Az energiaitalosok szponzorálják a kivételes tehetségek karrierjét, de van, aki szerint éppen ők szabják a legnagyobb gátat, amikor valaki eljut az F1-be - most Jean-Eric Vergne beszélt a helyzetéről.

részletek

Sainz elárulta a Toro Rosso céljait 2017-re

Carlos Sainz beszélt csapata idei évi teljesítményéről, és arról, mik lesznek a célok az olasz alakulatnál a következő szezonban. A spanyol két nagydíjat is kiemelt, ahol a legjobbját nyújtotta idén.

részletek

Gasly rosszkor volt jó helyen

Pierre Gasly, a GP2 idei bajnoka nem kapta meg a lehetőséget, hogy 2017-ben teljes szezont futhasson egy F1-es csapatnál. Kvjat megtartása miatt a franciának tovább kell várnia az újabb lehetőségre.

részletek
Olvastad már?