Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Toro Rosso

A második erő is lehetett volna a Red Bull

„Nincs első számú versenyzőnk” – többek között erről is beszélt az F1 hivatalos oldalának adott interjújában Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója.

részletek

Két mondatban szakított egymással a Toro Rosso és a Renault

A Renault egy minimalista terjedelemben megfogalmazott sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy a szezon végén megszakítja motorszállítói megállapodását a Toro Rossóval. Bejelentették a Honda faenzai érkezését is.

részletek

Villeneuve megint kritizál

Jacques Villeneuve régóta híres szabad szájú nyilatkozatairól. Most sem hazudtolta meg magát, a Toro Rossósokról van rossz véleménnyel.

részletek

Kulcsemberrel hosszabbított a Toro Rosso

Mivel mindkét fél elégedett az eddigiekkel, James Key, az istálló technikai igazgatója öt év közös munka után a folytatásról írt alá.

részletek

Sainz a Ferrari listájának élén

Évek óta minden évben megjósolják Kimi Raikkönen távozását a Ferraritól és híresztelnek az utódjáról. Nincs még szerződése 2018-ra, de ez igaz Vettelre is. Most megszellőztették, hogy a Ferrari kívánságlistáját Carlos Sainz vezeti. Meglepő, vagy sem?

részletek

Kvjat a gumikkal szenvedett, majd a hidraulika megállította

Danyiil Kvjat remek rajthelyről várhatta a piros lámpák kialvását, az autó versenytempójával elégedett lehet, de a gumikezeléssel és a technikai hibával nem. A Toro Rosso azonban Sainz révén így is értékes pontokat szerzett.

részletek

Sainz nem aggódik és nagyon várja az esőt

Carlos Sainz kisebb meglepetésre nem jutott be az időmérő záró szakaszába, de egyáltalán nem aggódik a 11. rajthely miatt, sőt, vasárnap kifejezetten sokat vár magától, ha esik az eső.

részletek

Újabb zúgolódás a motorszabályok miatt

Korábban is hallottunk véleményeket F1-es berkeken belül, hogy a motorszabályok több szempontból sem megfelelőek, most ismét felszólaltak igen neves szakemberek, változást sürgetve.

részletek

A Toro Rosso pilótái a holnapi napban bíznak

A teljes mezőny gyenge napot zárt pénteken Kínában, igazán érdemi munkát nem tudtak végezni a csapatok. A Toro Rosso is a holnapi napban bízik, akkor viszont dolgos harmadik edzésre számít.

részletek

Renault – Az MGU-K frissítése már Oroszországban?

Mint korábban megtudhattuk, a teszteken tapasztalt komoly megbízhatósági gondok miatt a Renault erőforrásoknál visszatértek a 2016-os MGU-K alkatrészhez, ami azonban súlyosabb és gyengébb.

részletek

A Toro Rosso is várja Sanghajt

A Toro Rosso istálló kettős pontszerzéssel és erős teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet Ausztráliában. Most Kína előtt kiderül, ki szereti a pályát és a kínai ételeket, valamint mit várnak a futamtól.

részletek

Kvjat példaképei és karrierjének kezdete

Danyiil Kvjat remekül kijön csapattársával, Carlos Sainz-cal és jól érzi magát a családias hangulatú Toro Rossó istállónál, ahol lehet viccelődni is. De hogy ki miatt kezdett bele ebbe a sportba?

részletek
Olvastad már?