Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Toro Rosso

Kvjat a gumikkal szenvedett, majd a hidraulika megállította

Danyiil Kvjat remek rajthelyről várhatta a piros lámpák kialvását, az autó versenytempójával elégedett lehet, de a gumikezeléssel és a technikai hibával nem. A Toro Rosso azonban Sainz révén így is értékes pontokat szerzett.

részletek

Sainz nem aggódik és nagyon várja az esőt

Carlos Sainz kisebb meglepetésre nem jutott be az időmérő záró szakaszába, de egyáltalán nem aggódik a 11. rajthely miatt, sőt, vasárnap kifejezetten sokat vár magától, ha esik az eső.

részletek

Újabb zúgolódás a motorszabályok miatt

Korábban is hallottunk véleményeket F1-es berkeken belül, hogy a motorszabályok több szempontból sem megfelelőek, most ismét felszólaltak igen neves szakemberek, változást sürgetve.

részletek

A Toro Rosso pilótái a holnapi napban bíznak

A teljes mezőny gyenge napot zárt pénteken Kínában, igazán érdemi munkát nem tudtak végezni a csapatok. A Toro Rosso is a holnapi napban bízik, akkor viszont dolgos harmadik edzésre számít.

részletek

Renault – Az MGU-K frissítése már Oroszországban?

Mint korábban megtudhattuk, a teszteken tapasztalt komoly megbízhatósági gondok miatt a Renault erőforrásoknál visszatértek a 2016-os MGU-K alkatrészhez, ami azonban súlyosabb és gyengébb.

részletek

A Toro Rosso is várja Sanghajt

A Toro Rosso istálló kettős pontszerzéssel és erős teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet Ausztráliában. Most Kína előtt kiderül, ki szereti a pályát és a kínai ételeket, valamint mit várnak a futamtól.

részletek

Kvjat példaképei és karrierjének kezdete

Danyiil Kvjat remekül kijön csapattársával, Carlos Sainz-cal és jól érzi magát a családias hangulatú Toro Rossó istállónál, ahol lehet viccelődni is. De hogy ki miatt kezdett bele ebbe a sportba?

részletek

Perez: A Williams jelenleg elérhetetlen

Sergio Perez úgy érzi, hogy a Force India számára a Williams egyelőre elérhetetlen a középmezőny vezető helyéért folytatott harcban. Ausztráliában is jócskán előtte végzett Massa, de szerinte ez volt a maximum.

részletek

A Renault lehet a negyedik erő már idén

A Renault gyári istállójának két pilótája, Jolyon Palmer és Nico Hülkenberg is úgy gondolja, már a 2017-es szezon során a negyedik legjobb konstruktőr lehet a francia csapat.

részletek

Ezért kellett megismételni a rajtot

Az Ausztrál Nagydíj nem szokványosan indult, ugyanis a felvezető kör után nem a piros lámpák gyulladtak ki, hanem ismét elküldték a mezőnyt egy felvezető körre. Charlie Whiting versenyigazgató el is árulta az okokat.

részletek

Kettős pontszerzés a Toro Rossónál is

Remek rajtpozícióból indulhatott neki a két Toro Rossó a versenynek, majd folyamatosan harcolniuk kellett a verseny során, de végül Sainz és Kvjat is remek pontszerzéssel örvendeztethették meg csapatukat.

részletek

A Renault visszaváltott a tavalyi MGU-K-ra

Szombaton derült ki, hogy a francia erőforrásgyártó úgy oldotta meg a szezon előtt több alkalommal jelentkező ERS problémát, hogy az MGU-K alkatrészből a tavalyit szerelte vissza, ezzel növelve a megbízhatóságot.

részletek
Olvastad már?