Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Toro Rosso

Gasly: Nem csak a Honda miatt gyenge a Toro Rosso

Pierre Gasly szerint nem lehet kizárólag a japán gyár erőforrásait kritizálni a csapat legutóbbi két F1-es nagydíjon mutatott visszafogott teljesítménye miatt.

részletek

Így örül első F1-es pontjának Brendon Hartley

Azerbajdzsánban megszerezte első Forma-1-es pontját Brendon Hartley, a Toro Rosso pilótája, de igyekszik két lábbal a földön maradni, mivel még mindig tudnának hová fejlődni.

részletek

Hajszálon múlt a horrorbaleset az F1-es időmérőn

A Toro Rosso két pilótája, Pierre Gasly és Brendon Hartley a kvalifikáció első szakaszában nem értette meg egymást, aminek majdnem autóbontás lett a vége.

részletek

Grosjean örül az erősödő Toro Rossónak

A Haas versenyzője, Romain Grosjean nem bánja, hogy eggyel bővült a középmezőnyt erősítők létszáma. A francia szerint a Honda és Toro Rosso előrelépése csak jót tehet a Formula-1-nek.

részletek

Egy madár tette tönkre Hartley gyorskörét

Brendon Hartley mozgalmas kvalifikáción van túl: egyrészt sikerült neki eljutnia a Q2-be, ahol alig maradt le a folytatásról, másrészt egy madarat is elgázolt, ami nem tett jót autója első szárnyának.

részletek

Hartley első pontjaiért küzd majd Bahreinben

Brendon Hartley és Pierre Gasly is abban bízik, hogy korábbi, más szériákban szerzett tapasztalataik hozzásegítik őket a jó szerepléshez és akár első top10-es eredményüket is megszerezhetik.

részletek

Hartley hosszú távra tervez a Formula-1-ben

Brendon Hartley nem a megszokott úton érkezett meg az F1-be, de a korábban a Red Bull juniorprogramjában pallérozódó fiatalnak végül sikerült a legnagyobbak között kikötnie.

részletek

A Honda otthon vizsgálódik tovább

A Honda vizsgálatot folytat a meghibásodott MGU-H ügyében, ami Pierre Gasly autójában ment tönkre a múlt hétvégi Ausztrál Nagydíjon. A hibátlan téli tesztek után váratlanul érte a gyártót az eset.

részletek

A Red Bull nem aggódik 2019 miatt

Könnyen lehet, hogy az energiaitalosok szerepelnek majd legtöbbet a hírek fő sodrában idén, mivel Hornerék nem rendelkeznek beszállítóval 2019-re, így kérdéses, milyen motorral indulnak majd.

részletek

A második erő is lehetett volna a Red Bull

„Nincs első számú versenyzőnk” – többek között erről is beszélt az F1 hivatalos oldalának adott interjújában Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója.

részletek

Két mondatban szakított egymással a Toro Rosso és a Renault

A Renault egy minimalista terjedelemben megfogalmazott sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy a szezon végén megszakítja motorszállítói megállapodását a Toro Rossóval. Bejelentették a Honda faenzai érkezését is.

részletek

Villeneuve megint kritizál

Jacques Villeneuve régóta híres szabad szájú nyilatkozatairól. Most sem hazudtolta meg magát, a Toro Rossósokról van rossz véleménnyel.

részletek
Olvastad már?