Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Szirotkin

Lowe a tehetségekre koncentrál

A Williams technikai igazgatója, Paddy Lowe beismerte, hogy azok a csapatok, akik újoncokkal vágnak neki egy szezonnak, általában visszaesnek, de idővel cserébe meglesz a jutalmuk.

részletek

Hosszú távra tervez a Williams Szirotkinnal

Bár konkrét számot nem árultak el, kiderült, egy évnél hosszabb időre szerződött Szirotkin a Williamsszel. Egy moszkvai rendezvényen a grove-iak elárulták, hogyan nyűgözte le őket az orosz.

részletek

Stroll már várja a Szirotkinnal közös munkát

A kanadai jó kapcsolatot szeretne ápolni 2018-as, újonnan szerződtetett csapattársával. Nem csoda ez, hiszen Stroll jól kijött Massával is, mi több, a mentoraként tekintett rá.

részletek

Nem is fizetett az SMP Szirotkinért?

Az SMP Racing alapítója, Borisz Rotenberg szerint nem a pénzügyi háttér, hanem saját tehetsége miatt szerződtette a Williams istálló Szergej Szirotkint. Ők inkább a technológiába fektetnek be.

részletek

Szurkolói csalódottak, Kubica és Rosberg nem

Nico Rosberg az utóbbi időben Robert Kubica menedzsereként is tevékenykedik. Véleménye szerint a lengyel pilóta sorsa nem pecsételődött meg, sőt, a jó irányba mozdult el a tesztpilótai státusszal.

részletek

Szirotkin erősebb, mint Kubica?

A Williams január tizenhatodikán véglegesítette döntését és hivatalosan is bejelentette, hogy Szergej Szirotkiné a második ülés. Az orosz pilóta édesapja szerint fia egyszerűen erősebb, mint a lengyel.

részletek

A Renault is hozzájárult Szirotkin üléséhez

A Williams bejelentést tett arról, hogy 2018-ban Szergej Szirotkin lesz a második pilótájuk Lance Stroll mellett. Abiteboul szerint nekik is szerepük volt az orosz versenyző idáig tartó útjában.

részletek

Védik Szirotkin kiválasztását: Ő a legjobb a Williamsnek

Nem övezte egyöntetű öröm Szergej Szirotkin kinevezését – leszámítva persze Oroszországot –, a versenyző támogatói azonban hangsúlyozzák, az újonc felkészült az F1-re, és alkalmas a pozícióra.

részletek

Szirotkin: Rengeteget dolgoztam ezért

Lance Stroll is köszöntötte új F1-es csapattársát, a Williams új orosz pilótája pedig a munkát emelte ki, ami idáig vezetett - Paddy Lowe szerint Szirotkin mindenkit meggyőzött az istállónál.

részletek

Hivatalos: Bejelentette pilótáit a Williams

A grove-i F1-es istálló betartotta a már megszellőztetett dátumot és a közösségi oldalán közzétett videóban mutatta meg, hogy ki lesz Lance Stroll csapattársa a 2018-as szezonban.

részletek

Túlhajszolhatta a Williams Kubicát

Túl nagy nyomást helyeztek a közönségkedvenc lengyelre, állítja egy pirellis, aki az év végi gumiteszten hozzáfért Kubica adataihoz. Lehet, hogy egyetlen tényezőn múlt a visszatérés?

részletek

Mire mentek az oroszok a Formula-1-ben?

Komoly valószínűséggel Szergej Szirotkint választja a Williams Lance Stroll mellé az idei évre, ezzel ő lehetne hazája harmadik F1-es pilótája. De hogyan alakult eddig az oroszok sorsa a Formula-1-ben?

részletek
Olvastad már?