Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 12. hétfő

Szirotkin

Hamilton nem érti Szirotkin manőverét

Lewis Hamilton Szergej Szirotkinnal ütközött kis híján a Brazil Nagydíj időmérőjén. A brit szerint az orosz érthetetlen okból akarta megelőzni őt a felvezető körön, mivel mögötte is hatalmas tér volt.

részletek

Force India: Stroll hatalmas nyereség

Bár hivatalos bejelentés még mindig nem történt, borítékolható, hogy az édesapja által felvásárolt istállónál vezet jövőre Lance Stroll. A gárda főnöke szerint az ifjú kanadai vezetési tudása remek.

részletek

Szirotkin: A Williams jövőre nagyot léphet előre

Fennállása egyik legpocsékabb szezonját futja a Williams istálló, ám orosz pilótája szerint 2019 jelentősen jobban sikerülhet, mint az idei tömény szenvedés. De vajon ő maga is részese lehet?

részletek

Stroll: Ez vezethetetlen, kiállok!

Az elmúlt évek egyik legmélyebb krízisét éli meg a grove-i istálló, Szocsiban sem látszik semmi előrelépés. Lance Stroll a teljes pénteki napon az utolsó helyet bérelte ki, a Williams vezethetetlen.

részletek

Perez: Nehéz látni ezekben a tükrökben

Sergio Perez legutóbb Szingapúrban Esteban Oconnal és Szergej Szirotkinnal is ütközött. A másodikért büntetésben is részesült, ám úgy érzi, nem nagy ügy. Hibáját elismerte, ezzel le is zárná az ügyet.

részletek

A Stroll körüli hercehurca megnehezíti a Williams dolgát

A Williams teljesen bizonytalan helyzetben van azt illetően, hogy mi lesz Lance Strollal, és ezáltal az istálló egyik ülésével. Annyi biztos, hogy idén sem kapkodják majd el döntésüket.

részletek

Szirotkin autója is megsérült az ütközéstől

Bár a pontszerző helyek Szingapúrban is elérhetetlenek voltak a Williams számára, mégis óriási szerepet játszott a csatákban Szergej Szirotkin, aki Sergio Perezzel akasztott tengelyt.

részletek

Szirotkin: Ezt az autót vezetni harc a túlélésért

Fennállása legpocsékabb időmérő edzésén van túl a Williams istálló, pilótáik hatalmas hátránnyal teljesen utolsóként végeztek. Ha hátrányukat lefelezik, akkor is kiestek volna a Q1-ben.

részletek

Dupla pontszerzés a Williamsnek

Furcsa kimondani egy többszörös világbajnok istállónál, de három pont megszerzése óriási sikernek számít ebben az évben. Grosjean kizárása miatt Stroll mögött Szirotkin is pontot szerzett.

részletek

Idei legjobb időmérőjén van túl a Williams

2018-ban még nem volt képes ilyen teljesítményre a grove-i alakulat, de most Monzában ismét kijött a lépés nekik a kvalifikáción. Lance Stroll bekerült a Q3-ba, ami biztató lehet a csapat számára.

részletek

Színorosz csapat lesz a Williamsből?

Strollék és a kanadai milliárdok elhagyják a történelmi múltú csapatot, amelynek tőkére lesz szüksége a folytatáshoz. Az eddigi pletykák pénzes orosz pilótákkal kapcsolták össze őket.

részletek

Van egy F1-es, aki nem szereti Spát

A belga versenyhelyszín általános kedvence a Formula-1-es pilótáknak, de kivétel is akad: Lance Stroll nem lelkesedik a hosszú aszfaltcsíkért, annak ellenére, hogy félig hazai pályája.

részletek
Olvastad már?