Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

Szirotkin

Tavalyi körétől is lassabb az idei Williams

Bahrein után a kínai F1-es hétvégén is elmarad tavalyi formájától a Williams csapata. A gyorsabb autóban Szergej Szirotkin is tizedekre van Felipe Massa korábbi időmérős köridejétől.

részletek

Lowe: Kubica bajban sem kap több lehetőséget

Nem kicsi a gond a Williams háza táján:, aki egyedüli csapatként maradt pont nélkül két futam után. Sokan úgy vélik, Kubica többet segíthetne a fejlesztésben, de Lowe másképp gondolja.

részletek

Szirotkin: Kívülről idiótáknak tűntünk

A Williams orosz F1-es pilótája tudja, hogy nagyon rosszul fest a csapat helyzete, szerinte jobb, ha inkább bele sem gondolnak, hogy mennyire, de lát pozitívumokat is.

részletek

A Williams utolsó helyre esett vissza

Amitől sokan tartottak év elején, úgy fest, be is következik. A nagy múltú istálló az utolsó helyre esett vissza Bahreinben, ami a rangsort illeti. Ami még nagyobb baj, hogy nem is teljesen értik az okát.

részletek

Szirotkin visszaadná a Williams önbizalmát

Szergej Szirotkin reméli, hogy a Bahreini Nagydíjon mindent elölről kezdhetnek, és megmutathatják, hogy Ausztrália csak egy rosszul sikerült hétvége volt, mert szerinte a Williams ennél többre képes.

részletek

Kubica nem tanárnak érkezett

A lengyel pilóta minden erejével segíteni szeretné a Williams istállót és pilótáit, de egyáltalán nem Szirotkin és Stroll tanárának szerződött a grove-i istállóhoz, de Stroll nyitottabb.

részletek

Szirotkin a Kubica-féle szabotázsról

Igen felkavaróra sikerült Jacques Villeneuve egyik nyilatkozata a közelmúltban, amikor annak lehetőségét firtatta, hogy Robert Kubica szándékosan, nehezen vezethetőre állítja a Williamst.

részletek

Kubica: Stroll nagyszerű munkát végzett

A gyenge ausztráliai hétvégét követően Robert Kubica sem mehetett el szó nélkül az események kommentálása mellett, aki végül is kiállt csapata és kollégái oldalán.

részletek

Stroll szerint a Williamsszel versenyezni sem lehet

Egy utolsó előtti helyezés és egy kiesés a Williams mérlege a szezon első futamán. Lance Strollt kiábrándítja a helyzet, Szergej Szirotkin viszont még ennyit sem tud mondani, miután egy zacskó tönkretette a napját.

részletek

Ez az idei Williams? Stroll előre aláírta volna a 14. helyet

Nemcsak a Bottas-Massa érának, de már tavalyi önmagának is csak árnyékát mutatta a Williams a 2018-as szezon első időmérő edzésén. Paddy Lowe fiatalságukkal menti fel a pilótákat, és inkább az autót fejlesztené.

részletek

Stroll üzent az őt kritizálóknak

Egy év tapasztalattal a háta mögött Lance Stroll úgy érzi, hogy tisztább rálátása van a dolgokra, így mind csapatának, mind önmagának idén lehetősége lesz a jobb szereplésre.

részletek

Szirotkin a Renault-nál akart versenyezni

Az orosz pilóta nehezen viselte, hogy nem ő kapta meg a Renault egyik ülését 2018-ra, miután két évet lehúzott fejlesztőpilótaként a franciáknál. Ennek ellenére hálás az enstone-iak segítségéért.

részletek
Olvastad már?