Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 16. szombat

Szirotkin

Szirotkin: Visszatérés? Majd később!

A Williams nem tartott tovább igényt a fiatal orosz szolgálataira, Szergej Szirotkin ezért más versenyágakban próbál szerencsét. Nem számolt le teljesen az F1-gyel, de egy ideig nem jön vissza.

részletek

Húsz év múlva már csak a Formula-E maradhat talpon

A Formula-E a jövő motorsportja, állítja egyhangúan Alejandro Agag és Jean-Eric Vergne. Azonban a francia pilóta biztos benne, hogy előbb-utóbb a két sorozat fúziója jelenti majd a csúcsot.

részletek

Williams: Kár, hogy csak két pilótánk lehet

Noha a grove-i alakulat izgatottan várja a George Russell, Robert Kubica párost, Paddy Lowe technikai igazgató elismerte: sajnálják, hogy Szergej Szirotkinnak nem maradt helye náluk.

részletek

Williams: Stroll elsiette az F1-et

A 2018-ban szenvedő brit istálló műszaki főnöke, Paddy Lowe vesézte ki a két távozó pilótát: úgy véli, Lance Stroll túl hamar mutatkozott be, Szergej Szirotkin azonban jó példája annak, milyen egy felkészült újonc.

részletek

Az F1-en túl is viszi magával szponzora Szirotkint

Az SMP Bank, illetve annak tulajdonosa nem csak Szergej Szirotkin F1-es törekvéseit tudta szponzorálni, van saját LMP1-es istállója az endurance-világbajnokságon is. És ha már van, oda is viszi magával Szergej Szirotkint.

részletek

A Williams újra erős lehet jövőre

Szergej Szirotkint éppen azért bántja F1-es ülésének elvesztése, mert elég sokat látott a jövő évi fejlesztésekből és egyértelműen úgy érzi, a Williams nagyot léphet előre. Kubica jó helyre igazolt?

részletek

Button a következő két WEC-viadalt kihagyja

Jenson Button kénytelen kihagyni 2019 első két WEC-versenyét, mivel nem tudja összeegyeztetni egyre bővülő más elfoglaltságaival. Elsősorban a Hondával kívánja megvédeni Super GT bajnoki címét.

részletek

Az ülés nélkül maradt Szirotkint a Ferrari fogadhatja be

Az orosz a Formula-1 közelében akar maradni, ezért a Kvjat által üresen hagyott fejlesztőpilóta pozíciót töltheti be. Erre az állásra a hírek szerint nem egyedül adta be jelentkezését.

részletek

Ezért foglalhatja el Kubica Szirotkin helyét

Robert Kubica nyolc év kihagyást követően térhet vissza a Formula-1-es mezőnybe. A hangzatos nyilatkozatok ellenére viszont Mika Salo elárulta, a lengyel miért is válthatja Szirotkint jövőre.

részletek

Szirotkin: Egyértelműen nézett ki a 2019-es ülés

Szergej Szirotkin sokáig nyeregben érezte magát és gyakorlatilag biztos volt benne, hogy 2019-ben ismét ő vezetheti az egyik Williamst, erre jövőre Kubica és Russell kezd az istállónál.

részletek

Lowe: Nem kételkedünk Kubicában

A Williams technikai igazgatójának semmi kétsége afelől, hogy Robert Kubicában senki nem fog csalódni. Paddy Lowe szerint tavaly még nem állt készen a lengyel, de idén a legjobbját mutatta.

részletek

Szirotkin: Furcsa, hogy pont most a legrosszabb az autóm

Csütörtökön hivatalosan bejelentették, hogy jövőre Robert Kubicáé lesz a Williams másik ülése, így Szergej Szirotkinnak nincs maradása. Az orosz furcsállja, hogy pont most ment ilyen gyengén.

részletek
Olvastad már?