Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 23. hétfő

Szirotkin

Ennyi minden történt a kvalifikáción

Zuhogó esőt és egy csonka szabadedzést láthattunk néhány órával az időmérő előtt, amelyen még az esőtől függetlenül is óriási meglepetésre a két Sauber volt a leggyorsabb. Jöhetett az időmérő, már szárazon.

részletek

„Életem legnagyobb kihívása a Williams felzárkóztatása”

A Williams legutóbb 2013-ban futott ennyire gyenge szezont, mint most, abból a gödörből sikerült végül kimászni. Most is ez a cél, a feladat pedig Paddy Lowe-ra vár, akinek saját bevallása szerint ez élete legnagyobb kihívása.

részletek

Szirotkin szerint van fejlődés a Williamsnél, csak nem látszik

A Williams újonc versenyzője, Szergej Szirotkin úgy véli, igenis fejlődik a Williams, ráadásul nem is keveset, csak épp mindig közbejön „valami nagyobb”, ami miatt ez nem látszik.

részletek

F1-Archív: McRae kihívta Schumachert

Baumgartner Zsolt visszatérhet a Minardihoz, az austini pálya klasszikus helyszínektől fog kanyarokat kölcsönözni, az F1-nek ki kellene használnia az internetet, 17 éves orosz a Saubernél: ezek voltak július 15. hírei.

részletek

Villeneuve: A Williams halott

Ez a nap sem telhet el anélkül, hogy Jacques Villeneuve-nek ne legyen véleménye valamiről, így most volt csapatának, a Williamsnek szólt oda keményen és tegyük hozzá, abszolút jogosan.

részletek

Villeneuve szerint a McLaren példáját kellene követnie a Williamsnek is

Ami a fociban a „végy egy jó kapust”, az az F1-ben Jacques Villeneuve szerint a „végy egy tapasztalt pilótát”: a kanadai úgy véli, Alonso jelenléte miatt van előrébb a McLaren, mint a Williams. Mert mit tanulhat egy újonc Lance Strolltól?

részletek

Hazárdjáték minden DRS-zárás a Williamsnél

A silverstone-i időmérőn Stroll és Szirotkin is kiforgott: mindkettő incidens DRS-zóna végén történt. Újra a rajtrács végén a két Williams, ennyire kiszámíthatatlan és instabil az FW41.

részletek

Kubica jövője néhány hónapon belül eldől

A lengyel Robert Kubica elmondta, hogy néhány hónapon belül tisztábban fogja látni, hogy reálisak-e az esélyei arra, hogy 2019-ben végre újra láthassuk a rajtrácson.

részletek

Kubica: Jövőre versenyezni akarok

A lengyel pilóta Szergej Szirotkin autóját kapta meg a péntek délelőtti edzésen, amivel ugyan utolsó helyen végzett, de a hosszú etapokra ment rá, így ez nem is meglepő.

részletek

Nem bírta a gumi a Williams extrém taktikáját

Lance Stroll abroncsa a Francia Nagydíj utolsó előtti körében durrant el: a defekt a Williams szélsőséges taktikájának következménye volt, ugyanis mindkét autó már az első körben kereket cserélt – a lágy abroncsok azonban ekkora terhelést nem bírtak.

részletek

A múlt miatt szívesen térnek vissza a williamsesek Franciaországba

Jelzésértékű lehet, ha egy technikai igazgató csak a múltról beszél egy közelgő versennyel kapcsolatban, Paddy Lowe a Williams részéről most mégis ezt teszi. Stroll ismeri, de nem szereti a pályát, Szirotkin is tudja, mi vár rá.

részletek

Lowe szerint közel a depresszióhoz a Williams

A grovei istálló műszaki igazgatója úgy véli, noha ismerik annak az okát, hogy a korábbi világbajnok gárda miért szerepel ilyen gyengén ebben az évben, de egyszerűen nem képesek kijavítani a hibákat.

részletek
Olvastad már?