Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 22. szombat

Szirotkin

Szirotkin autója is megsérült az ütközéstől

Bár a pontszerző helyek Szingapúrban is elérhetetlenek voltak a Williams számára, mégis óriási szerepet játszott a csatákban Szergej Szirotkin, aki Sergio Perezzel akasztott tengelyt.

részletek

Szirotkin: Ezt az autót vezetni harc a túlélésért

Fennállása legpocsékabb időmérő edzésén van túl a Williams istálló, pilótáik hatalmas hátránnyal teljesen utolsóként végeztek. Ha hátrányukat lefelezik, akkor is kiestek volna a Q1-ben.

részletek

Dupla pontszerzés a Williamsnek

Furcsa kimondani egy többszörös világbajnok istállónál, de három pont megszerzése óriási sikernek számít ebben az évben. Grosjean kizárása miatt Stroll mögött Szirotkin is pontot szerzett.

részletek

Idei legjobb időmérőjén van túl a Williams

2018-ban még nem volt képes ilyen teljesítményre a grove-i alakulat, de most Monzában ismét kijött a lépés nekik a kvalifikáción. Lance Stroll bekerült a Q3-ba, ami biztató lehet a csapat számára.

részletek

Színorosz csapat lesz a Williamsből?

Strollék és a kanadai milliárdok elhagyják a történelmi múltú csapatot, amelynek tőkére lesz szüksége a folytatáshoz. Az eddigi pletykák pénzes orosz pilótákkal kapcsolták össze őket.

részletek

Van egy F1-es, aki nem szereti Spát

A belga versenyhelyszín általános kedvence a Formula-1-es pilótáknak, de kivétel is akad: Lance Stroll nem lelkesedik a hosszú aszfaltcsíkért, annak ellenére, hogy félig hazai pályája.

részletek

F1-Archív: A sérült Massa helyén a tesztpilóta... próbálkozik

Jöhet a vezető nélküli biztonsági autó, bemutatkozik Szergej Szirotkin, Badoer nagyon gyenge, tetszik a mezőnynek Valencia, első szezonjára készül a Toyota. Az elmúlt húsz szezon legfontosabb F1-es hírei.

részletek

Kubica pozíciója megváltozott a Williamsnél

Robert Kubica rajtrácsra való visszatérését nagyban hátráltathatja a Williams jelenlegi helyzete, mely miatt a lengyel elmondta, hogy kissé megváltozott a csapaton belül betöltött szerepe.

részletek

Szirotkin a legkevésbé sem aggódik 2019 miatt

Annak ellenére, hogy most már csak Szergej Szirotkinnak nincs pontja a 2018-as Formula-1-es mezőnyből, az orosz egyelőre azon van, hogy minél jobban tudjon teljesíteni az év második felében. Aztán ráér 2019-cel foglalkozni.

részletek

Szirotkin: Végleg elúszott az idei szezon

A tizedik helytől jobb eredményben idén már ne bízzon a Williams – sugallta pilótájuk, Szergej Szirotkin. Az orosz szerint kizárt, hogy csapata idén bármelyik istállót elcsípheti a pontversenyben.

részletek

Szirotkin: Sokszor nagyon nagyon jól vezetek

Szergej Szirotkin az egyetlen pilóta a mezőnyben, aki még nem rendelkezik világbajnoki ponttal. Ez a sereghajtó Williamsszel nem annyira meglepő, ám az orosz úgy véli, a gyenge autó elrejti tudását.

részletek

Massa: A Williams amatőr pilótákat alkalmaz

A grove-iak korábbi F1-es pilótája nagyon szomorú a gárda mélyrepülését látva, melynek szerinte egyaránt vannak csapatpolitikai és technikai okai is.

részletek
Olvastad már?