Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Stewart

Stewart: Hamilton kiváló versenyző, de ugyanennyire szerencsés is

Jackie Stewart szerint Lewis Hamiltonnál minden összejött, kiválóan is vezet, ráadásul még hasonlóan nagyszerű autókat is kapott ehhez az évek során. Ifjú honfitársaihoz szólva elmondta, hogy bár mindenki ezt szeretné utánozni, ehhez rengeteg szerencse is kell.

részletek

Miért nincsenek edzők az F1-ben?

A háromszoros F1-es világbajnok Sir Jackie Stewart nem érti, hogy a pilóták miért nem akarnak maguk mellé valakit, aki foglalkozik velük, főleg mentálisan - pontosabban egy magyarázata azért mégis van rá.

részletek

Stewart: Verstappen megfiatalítja az F1-et

A háromszoros világbajnok szerint több ifjúra lenne szükség a királykategóriában, a legtöbbnek azonban nincs olyan könnyű dolga, mint a Red Bull támogatását élvező hollandnak.

részletek

Stewart: Vettel már nincs karrierje csúcsán

A háromszoros világbajnok nem akarja leírni Sebastian Vettelt, de úgy gondolja, a német már elhagyta pályafutása tetőpontját. Így nagyon nehéz dolga lesz Hamilton ellen, aki még mindig nem érte el a maximumot.

részletek

Stewart: Hamilton ki fog égni a hetedik vb-cím előtt

A háromszoros világbajnok szerint Lewis Hamilton nem fogja megdönteni Michael Schumacher rekordjait: napjaink Formula-1-e még azelőtt fel fogja őrölni, és inkább visszavonul.

részletek

Exkluzív: Jubileumi garden-party a gróf birtokán

Ki gondolta volna annak idején 1993-ban, amikor March grófja az első Sebességfesztivált szervezte goodwoodi birtokán, hogy röpke pár év alatt világraszóló eseménnyé növi ki magát, amelyet bárhol a világon minden igazi motorsportrajongó vörössel karikáz be naptárában? Ez az évente megrendezett fantasztikus esemény azóta minden motorsportkategóriának otthont ad és többek között pont ez a varázsa, akár esőt, akár forróságot hoz az angol nyár (ami azért, valljuk be, nem sokszor fordult elő a két és fél évtized alatt).

részletek

F1-Archív: Villeneuve nem kér az olcsó fiatalokból

Megnevezték Schumacher helyettesét, Hakkinen hajlik Coulthard segítésére, Ocon és Verstappen győzelemért küzdöttek, Vettel kipróbálja a „pajzsot”: ezek voltak július 13. hírei az elmúlt két évtized során.

részletek

F1-Archív: Hamilton nézzen magába

A háromszoros brit világbajnok, Jackie Stewart üzent így a versenyigazgatóságot kritizáló Hamiltonnak. De május 30-án történt az isztambuli Vettel-Webber ütközés, mentette fel az FIA a McLarent, és vásárolta meg felesége aktjait Ralf Schumacher. A nap hírei 1999 óta.

részletek

F1-Archív: Stewart nagy jövőt jósol Hamiltonnak

Május 15. híreiből szemezgettünk az elmúlt 20 évből: ezen a napon mesélte el kalandját egy rendőrrel Montoya, szerzett sárga zászlós körrel pole-pozíciót Hakkinen, valamint úszta meg a retorziót a stewardok és a Mercedes részéről az ütköző Hamilton és Rosberg.

részletek

Retro - Életmentés a lángok között

Az F1 történetében rengeteg pilótát ismerünk, akik saját testi épségük kockáztatása mellett is társaik segítségére siettek - 45 évvel ezelőtt ezen a napon Mike Hailwood sikerrel mentette meg Clay Regazzoni életét.

részletek

A Red Bull lassan másfél évtizedes

Mi köze Jackie Stewartnak a Red Bull istállóhoz? Tudjuk-e, mikor léptek a bikák a Formula-1-be, ki volt a legsikeresebb és ki a leghűségesebb versenyzője a gárdának? A Red Bull a tizennegyediket kezdi.

részletek

Csapattársak harmóniában

Egy F1-es első számú ellenfele saját csapattársa, ezért nagy ritkaság, ha a bokszon osztozó pilóták között barátság alakul ki. Ezekkel a párosokkal pont így történt.

részletek
Olvastad már?