Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

ORB

Nem vesztette el a jókedvét Bessenyey Zoltán

A 2016-os Veszprém Rali előtti teszten szenvedett súlyos balesetet a kétszeres Európa-bajnok, aki azóta kerekesszékben éli az életét - saját bevallása szerint egy kis odafigyeléssel nem kell, hogy ez hendikep legyen.

részletek

Ezért nem büntettek senkit a Mecsek Rali után

Érdekes értékekre bukkanhat az, aki átböngészi az ORB mecseki futamán levett üzemanyagmintákról készült jelentéseket - egyúttal az is kiderül, hogy miért nem születtek büntetések.

részletek

Megvolt a szezonzáró Lovászék számára

A CREDOBUS Eger Ralival zárták a 2017-es Országos Rallye Bajnokságot az LP Winner Motorsport versenyzői. Jól kezdett Lovász Pál és Kürti Tamás, de a második napon alulmaradt egy hármas csatában.

részletek

Utólag kerülhet veszélybe a magyar ralibajnoki cím

Kiderült, hogy a Mecsek Ralin történt mintavétel esetén problémák merültek fel több autó üzemanyagával kapcsolatban is - az érintettek között van a bajnok, Herczig Norbert is.

részletek

Vinczéék előnyben az Eger Ralin

A bajnokság első két helyezettje nem vesz részt az ORB szezonzáróján, így megnyílt az esély a többiek előtt - a szombati nap Turán Frigyes és Vincze Ferenc csatáját hozta az első helyért.

részletek

Kazár Miklós: Eredményesség örömautózással

Az egyik legendás versennyel, az Eger Ralival búcsúzik a 2017-es bajnoki szezon. A lényeges kérdések már eldőltek, így a mostani szezonzárón igazi örömautózással szeretné megörvendeztetni a sportág rajongóit a Pro Racers párosa.

részletek

Wirtmann Fordja készül Egerre

Még nincs meg minden alkatrész az autóhoz, de csütörtökre minden kész lesz - jó emlékeik vannak az Eger Ralikról és két bajnoki címet is bezseebelhetnek hétvégén Wirtmannék.

részletek

Helyreállt az önbizalmuk

A jövő szempontjából fontos sikerélménnyel gazdagodott a Mecsekben Balogh János és Holczer Dániel, az Eger Ralin is szeretnének az élen végezni a kategóriájukban.

részletek

Közelednek a pódiumhoz

Lovász Pál szerint még nem zárult le a tanulóidőszak, de a többiekhez képest meglévő lemaradásukat minél előbb szeretnék majd ledolgozni - így készülnek az Eger Ralira is.

részletek

Hivatalos: Elhalasztották a Budapest Ralit!

A kialakult problémák miatt úgy döntöttek, hogy nem rendezik meg a futamot most hétvégén, valószínűleg csak novemberben bonyolítják le - abban megállapodtak, hogy teljesen nem marad el.

részletek

Hétvégén Budapest Rali - mutatjuk a programot

Az ORB mezőnye mellett a másodosztály és a Historic is tiszteletét teszi a hazai ralibajnokság következő állomásán - mutatjuk, mikor és hol lehet megtekinteni a száguldó autókat.

részletek

Budapest Rali: Áttörésre várnak Vincze Ferencék

Kilépne az "örök harmadik" szerepből a szécsényi pilóta, aki már nagyon szeretne futamot nyerni - ehhez viszont gyorsulni kell, de úgy véli, hogy ezt a Budapest Ralin meg is fogja tenni.

részletek
Olvastad már?