Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

ORB

Herczig vezet Szombathelyen, Turán kiesett

Kétszereplőssé vált az ORB idei harmadik futamán első helyéért folyó küzdelem, miután Turán Frigyesék Ford Fiestája megadta magát - Herczig és Hadik között így is nagy csata várható.

részletek

Történelmi debütálás a ralibajnokságban

A magyar rali története során először kezdődött egy futam kvalifikációval, ráadásul rögtön három páros is tizedre azonos idővel teljesítette azt.

részletek

Sajtós-Paizs: A féktávok versenye

Jó emlékekkel várja a 2017-es Országos Rallye Bajnokság első murvás versenyét, az Iseum Ralit a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros. A miskolci teszt baleset után a Honda teljesen új karosszériát kapott és készen áll a hétvégére.

részletek

Rossz döntéseket hoztak Turánék Ózdon

A miskolci ezüstérem után most nagy küzdelemben és némi szerencsével sikerült megszereznie a negyedik helyet a Turán-Farnadi kettősnek - elkeseredve azonban nincsenek.

részletek

Vincze drámája után Hadik nyerte az Ózd Ralit

Az első helyért vívott a fiatal skodás pilóta, de az utolsó gyorsaságin defektet kapott, így lemaradt a dobogóról - Hadik András viszont megszerezte idei első sikerét, így a bajnokságban is felvette a kesztyűt.

részletek

Hadik vezet Ózdon, Herczig csak harmadik

Hadik András és Vincze Ferenc feszül egymásnak az első helyért, Herczig Norbert látótávolságon belül van, Turán Frigyes csak hatodik - közben Ollé Sándorék óriási bukást szenvedtek el.

részletek

ORB: Ilyen volt a mezőny 26 évvel ezelőtt

Hétvégén rendezik az Országos Rali Bajnokság második futamát, de előtte még nézzünk rá az 1991-es Salgó Rali nevezési listájára - vannak érdekességek.

részletek

Az Ózd Rali még Miskolcot is felülmúlja?

Berényi Ákos szerint ha az idő hasonló lesz, mint a szezonnyitón, akkor akár még nagyobb csata is kibontakozhat hétvégén, mint az év első futamán - közeleg az Ózd Rali!

részletek

Gyári pilóta segít Lovászéknak az R5-össel

A miskolci szezonnyitó után már jobban látják a csapatnál, hogy hol lehet a helyük a mezőnyben, az Ózd Rali előtti felkészülésben pedig Kevin Abbring, a Hyundai gyári pilótája is segít.

részletek

Győzni mennek Ózdra Turánék

Miskolcon a második helyet szerezték meg Turán Frigyesék és most is óriási csatára számítanak, de természetesen úgy állnak rajthoz az Ózd Ralin, hogy a győzelem a cél.

részletek

Ott folytatnák Herczigék, ahol abbahagyták

A bajnok és listavezető Herczig-Bacigál páros szerint a szoros csata jót tesz a pilóták teljesítményének és még jobbá válhat a bajnokság a későbbiekben.

részletek

Négy bajnokság, 127 páros Ózdon

Jókora mezőny gyűlt össze az Ózd Ralira, Turán Frigyes szerint pedig az fog majd dönteni, hogy ki fogja eltalálni a beállításokat.

részletek
Olvastad már?