Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

ORB

Vincze is feliratkozott az idei futamgyőztesek közé

A várt szikrázó küzdelem elmaradt a Székesfehérvár Rali befejező napján, Vincze végül ellentmondást nem tűrően húzta be az első helyet, így szorosabbá és érdekesebbé tette a bajnok tabellát.

részletek

Hárman is fej-fej mellett a Fehérvár Ralin

Az első nap végén két másodperc sincs egészen az első három helyezett között, Hadik Andrásék lemaradtak, óriási izgalmakat ígér a vasárnap.

részletek

Székesfehérvár Rali: Murva után aszfalt

A 2018-as ORB negyedik versenyét Székesfehérvár központtal a fejéri megyeszékhelyt környező aszfaltos utakon rendezik. A versenyzők így a három héttel korábbi szombathelyi ISEUM Rali – melyet a Turán-Bagaméri kettős nyert meg – murvás talaja után ismét aszfaltos gyorsaságikon mérik össze a tudásukat.

részletek

Turán nyert Szombathelyen, Hadik hibázott

Az első két ORB-futam győztese nem ért célba, Vincze és Ranga is dobogós eredménnyel tért vissza, Turánék pedig nyerni tudtak a Hyundaijal.

részletek

Turánéké az ISEUM Rali első napja

Kiválóan debütált “átmeneti” autójával a Turán-Bagaméri páros, jól tért vissza Vincze Ferenc, Ollé Sasáék pedig a második helyről estek ki - Rangáék és Kazárék is nyertek már szakaszt.

részletek

Kazár Miklós: „Felálltunk, és bizonyítani akarunk!”

Egyik kedvenc versenyén, az Iseum Ralin, Szombathelyen találna vissza a győztes útra a Pro Racers versenyzőpárosa.

részletek

Hadik messze a mezőny fölé nőtt Miskolcon

Eger után Miskolcon sem lehetett legyőzni Hadik Andrást, sőt, ezúttal hatalmas fölénnyel aratott győzelmet a hazai pályán versenyző borsodi pilóta - Turánék és Velenczeiék fértek még be a legjobb háromba.

részletek

Hadik magabiztosan vezet, Kazár hibázott

Húsz másodperces előnnyel zárhatta a Miskolc Rali első versenynapját Hadik András és Igor Bacigál, mögöttük pedig már többen is hibáztak az élmezőnyben - az utolsó gyorsaságit törölték.

részletek

Programterv és térképek a Miskolc Raliról!

Április 27. és 29. között Miskolcon folytatódik az országos ralibajnokság. Mutatjuk a menetrendet, a térképeket, tehát mindent, amire a helyszínre látogatónak szüksége lehet!

részletek

Megcsípték az első helyet Jánosa Ákosék

Nem a legfényesebben indult Jánosa Ákos és Rubóczky Attila első versenye Egerben, de végül minden jóra fordult. Elsők lettek Peugeot Kupában és a 6-os csoportban egyaránt.

részletek

Hadik András nyerte az Eger Ralit

Turán Frigyesék egy büntetés miatt elvesztették a győzelmi esélyeiket, de így is beértek másodikként, a dobogó alsó fokára Kazár Miklósék állhattak fel.

részletek

Hadik és Turán csatázik az Eger Rali első helyéért

Nem egészen négy másodperc választja el a két élversenyzőt az országos rali-bajnokság szezonnyitójának első napja után, a dobogó alsó fokáért Kazár és Vincze küzd.

részletek
Olvastad már?