Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 26. csütörtök

ORB

Hadik András nyerte az Eger Ralit

Turán Frigyesék egy büntetés miatt elvesztették a győzelmi esélyeiket, de így is beértek másodikként, a dobogó alsó fokára Kazár Miklósék állhattak fel.

részletek

Hadik és Turán csatázik az Eger Rali első helyéért

Nem egészen négy másodperc választja el a két élversenyzőt az országos rali-bajnokság szezonnyitójának első napja után, a dobogó alsó fokáért Kazár és Vincze küzd.

részletek

Kurtos: Kezdődhet a szezon

Az egri pályákat kimondottan szereti Kurtos Róbert és Szegedi Máté, ezért nagyon várják már a kezdést. Tartanak az időjárás viszontagságaitól, de nem rettenek meg semmitől, majdcsak leküzdik az akadályokat.

részletek

Jánosa: Meg kell ugrani azt a lécet

Izgatottan várja az Eger Ralit Jánosa Ákos és Rubóczky Attila. Az eddig Rali2-ben versenyző páros 2018-ban az ORB t választotta. A dupla táv véleményük szerint elősegíti majd a fejlődésüket.

részletek

Hibján: Izgalmas kezdés lesz

A tavaly Rali2-ben versenyző Hibján József idén ORB-ben méretteti meg magát. Nem kis feladatnak néznek elébe az Eger Ralin, mert a 20 gyorsaságin egy új navigátor, Madár Tibor fogja diktálni neki az ütemet.

részletek

Eger Rali: 15 R5-ös és közel 200 autóval rajtol az ORB

A hazai autós szakágak közül a ralisok ébrednek leghamarabb, hiszen az előttünk álló hétvégén a Credobus Eger Ralival megkezdődik az idei bajnokság. A Heves megyei szezonnyitó a különféle bajnoki osztályokat (CEZ, ORB, ORC, Rallye2, Historic) tekintve rendkívül népes, közel kétszáz autót számláló mezőnyt vonultat fel.

részletek

Hivatalos: Az Eb-n folytatja a magyar ralibajnok

Herczig Norbert új navigátorral és új csapatnévvel vág neki egy új feladatnak 2018-ban: négyszeres magyar bajnokként az ERC küzdelmeiben vesz részt az előttünk álló szezonban.

részletek

Az Európa-bajnokságon indul a többszörös magyar bajnok

Versenyautót vált és a rali Európa-bajnokságon áll rajthoz az idei szezonban a korábban négy abszolút magyar bajnoki címet szerzett Kazár Miklós, aki navigátorát is lecseréli a 2018-as évre.

részletek

Nem vesztette el a jókedvét Bessenyey Zoltán

A 2016-os Veszprém Rali előtti teszten szenvedett súlyos balesetet a kétszeres Európa-bajnok, aki azóta kerekesszékben éli az életét - saját bevallása szerint egy kis odafigyeléssel nem kell, hogy ez hendikep legyen.

részletek

Ezért nem büntettek senkit a Mecsek Rali után

Érdekes értékekre bukkanhat az, aki átböngészi az ORB mecseki futamán levett üzemanyagmintákról készült jelentéseket - egyúttal az is kiderül, hogy miért nem születtek büntetések.

részletek

Megvolt a szezonzáró Lovászék számára

A CREDOBUS Eger Ralival zárták a 2017-es Országos Rallye Bajnokságot az LP Winner Motorsport versenyzői. Jól kezdett Lovász Pál és Kürti Tamás, de a második napon alulmaradt egy hármas csatában.

részletek

Utólag kerülhet veszélybe a magyar ralibajnoki cím

Kiderült, hogy a Mecsek Ralin történt mintavétel esetén problémák merültek fel több autó üzemanyagával kapcsolatban is - az érintettek között van a bajnok, Herczig Norbert is.

részletek
Olvastad már?