Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

ORB

Hétvégén Budapest Rali - mutatjuk a programot

Az ORB mezőnye mellett a másodosztály és a Historic is tiszteletét teszi a hazai ralibajnokság következő állomásán - mutatjuk, mikor és hol lehet megtekinteni a száguldó autókat.

részletek

Budapest Rali: Áttörésre várnak Vincze Ferencék

Kilépne az "örök harmadik" szerepből a szécsényi pilóta, aki már nagyon szeretne futamot nyerni - ehhez viszont gyorsulni kell, de úgy véli, hogy ezt a Budapest Ralin meg is fogja tenni.

részletek

Ranga Péter: Feltöltődve az ismeretlenbe

A Veszprém Rali győztese Budapesten is a dobogóra állna, de tudja, hogy ehhez szinte mindennek össze kell jönnie - ezen a futamon minden új lesz számára, a riválisok pedig nagyon gyorsak.

részletek

Budapest Rali: Nem számolgat, nyerni akar a kihívó

Hadik András szerint remek pályák várnak rájuk és mindent meg fognak tenni azért, hogy megnyerjék idei harmadik futamukat és harcban maradjanak a bajnoki címért.

részletek

Budapest Rali: Elnöki köszöntő

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke beszélt a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Budapest Raliról, annak előkészületeiről.

részletek

Emlékezetes hétvégére készül a bajnok

A kisebb nyári szünetet követően a Budapest Ralival folytatódik az ORB 2017-es szezonja és a címvédő Herczig-Bacigál páros szerint számolgatni továbbra sem érdemes.

részletek

Megszerezte első ORB-futamgyőzelmét Ranga Péter

Pályafutása első abszolút sikerét könyvelhette el a fiatal skodás, a visszatérő Benik dobogóra állhatott, Herczig a negyedik helyig kapaszkodott fel és növelte előnyét a bajnokságban.

részletek

Kazár ígéri, hogy megoldja a feladatot

Ha a tavalyi esetre gondol, még mindig görcsbe rándul a többszörös magyar bajnok gyomra, de most felkészültek a Veszprém Ralira és szeretnének az élmezőnnyel csatázni.

részletek

Ranga Motorsport: Erre vártunk!

Ranga Péter és ifj. Ranga László is bizakodva várja a Veszprém Ralit, mindkettejüknek tetszenek a murvás pályák.

részletek

Herczig verhetetlen volt Szombathelyen

A szombat esti szoros állást két gyorsasági alatt dűlőre vitte a bajnok vasárnap reggel, majd magabiztos teljesítménnyel húzta be idei második győzelmét.

részletek

Herczig vezet Szombathelyen, Turán kiesett

Kétszereplőssé vált az ORB idei harmadik futamán első helyéért folyó küzdelem, miután Turán Frigyesék Ford Fiestája megadta magát - Herczig és Hadik között így is nagy csata várható.

részletek

Történelmi debütálás a ralibajnokságban

A magyar rali története során először kezdődött egy futam kvalifikációval, ráadásul rögtön három páros is tizedre azonos idővel teljesítette azt.

részletek
Olvastad már?