Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 19. péntek

Halál

Villeneuve édesapja halálának helyszínén versenyez

Jacques Villeneuve már évekkel ezelőtt visszavonult, idén azonban két különböző sorozatban is részt vállal. Az 1997-es világbajnok azon a pályán is versenyezni fog, ahol édesapja életét vesztette.

részletek

Chandhok: Kubica a halál torkából tér vissza

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint Robert Kubica visszatérése egészen csodás emberi történet azok után, hogy horrorisztikus ralibalesetét követően szó szerint a halál küszöbén állt.

részletek

Halálos áldozatot szedett a három őrült közúti versenye

A szlovák rendőrség által feltöltött videón egy Ferrari, egy Mercedes és egy Porsche sportautó tulajdonosa versenyez egymással – amíg utóbbi frontálisan nem ütközött a szembejövő Skodával.

részletek

Gyász: Elhunyt Dan Gurney

Újabb veszteség érte a száguldó cirkuszt, Dan Gurney személyében eltávozott az egyetlen olyan amerikai futamgyőztes, aki amerikai autóval tudott nyerni. 86 éves korában érte a halál.

részletek

Newey: Felelős vagyok Senna halálában

Bár az Ayrton Senna halála miatti perben jogerősen felmentették a Williams csapatot, a közvélemény továbbra is technikai hibaként értékeli a brazil legenda végzetes balesetét.

részletek

Halálos baleset a brit superbike-ban

2017-ben nagyon rájár a rúd a motorversenyzőkre. A közúti- és edzésbalesetek mellett a Man-sziget is szedte áldozatait, most pedig versenypályán folytatódott a sor: Mark Fincham nem élte túl bukását.

részletek

Arat a halál a Man-szigeten

Háromra nőtt az idei Man-szigeti TT haláleseteinek száma, méghozzá 24 óra alatt: Davey Lambert és Jochem van den Hoek után a legendás futam leggyorsabb ír motorosa, Alan Bonner vesztette életét.

részletek

Jean Todt figyelmeztette a WRC rajongóit

Egy spanyol néző tragédiájával kezdődött a 2017-es rali-világbajnoki szezon Monte-Carlóban, melynek fényében a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke felhívást intézett a sorozat rajongóihoz.

részletek

Retro – Aki a Dugóhúzóban lelte halálát

1971-ben ezen a napon született az a pilóta, akit az egyik legjobbnak tartanak azok közül, akik sosem versenyeztek az F1-ben, s aki a Laguna Seca-i pálya legendás kanyarjában vesztette életét.

részletek

Hogyan kerüld el a biztos halált?

Az alábbi videón látható sofőrnek alighanem az életét mentette meg, hogy kitűnő reflexekkel rendelkezik – nem mindenkinek lett volna ilyen lélekjelenléte ebben a helyzetben…

részletek

„200 mph fölé akarok menni, ha beledöglök is”

Ha választhatnál, inkább élnél hosszú, nyugodt életet, amelynek végén csak a családtagjaid, ismerőseid emlékében maradnál meg, vagy távoznál fiatalon szinte az egész világot mély gyászba borítva?

részletek

Perez vicces választ adott a „haláli” kérdésre

Azt szokták mondani, hogy az F1-es pilóták, és úgy általában az autóversenyzők nem félnek a haláltól - a Mexikói Nagydíj sajtótájékoztatóján Sergio Perez mégis megkapta ezt a kérdést.

részletek
Olvastad már?