Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

GeneHaas

De ki áll a Haas istállója mögött?

Az F1 legfiatalabb csapatának tulajdonosát ritkán látjuk a tv-képernyőkön, ám ez nem azt jelenti, hogy a csapat életében ne játszana fontos szerepet. Grosjean szerint ritka jó főnök Gene Haas.

részletek

A Haas ferraris eszközöket használt autójánál

Az amerikai csapat F1-es debütálása óta szoros kapcsolatot ápol a maranellói gárdával, így nem csoda, ha új autójuk alapjának megtervezésénél is az olaszokra hagyatkoztak néhány dologban.

részletek

Mi derül ki az új Haas VF-18-ról?

Az amerikai istálló 2018-as versenygépe a tavalyi több elemét is átvette: Günther Steiner csapatfőnök és Gene Haas a tervezésről, célokról és színvilágról is beszéltek.

részletek

Haas pontot tett a vita végére

Hosszú hetek óta olvashatjuk az amerikai pilóták negatív reakcióit a Haas csapatfőnökének kissé lekicsinylő nyilatkozatára. Most a tulajdonos, Gene Haas, a jelek szerint megoldotta végre a problémát.

részletek

A Haas fél másodpercre akar lenni a Ferraritól

Egy teljes másodpercet le kell faragnia az amerikai istállónak, hogy versenyképesnek mondhassa magát – Gene Haas tulajdonos szerint Grosjeanon és Magnussenen semmi sem fog múlni, ha végre gyors autóval rendelkeznek.

részletek

Összkerékhajtás jöhet az F1-be

A technológia folyamatosan fejlődik az F1-ben, az összkerékhajtás pedig opció is lehet a jövőre nézve - négy csapatfőnök nem zárja ki ennek alkalmazását autóikban.

részletek

Haas: A nagycsapatok visítanának, mint a disznók!

Az elmúlt hónapok során számtalan szegmensben történt változás, de az alapvető elemek a helyükön maradtak az F1-ben - Gene Haas arra kéri a Liberty Mediát, hogy a terveket konkrét lépések kövessék, és úgy véli, a nagyobb gárdák mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megőrizzék a status quót.

részletek

Haas: Ha nem győzünk, miért vagyunk itt?

Fiatal csapathoz mérten erős eredményeket ér el a Haas, a csapattulajdonosból azonban kibukott fő vágya: kisebb istállóként is esélyes akar lenni alkalmanként a győzelemre. Máskülönben nem látja értelmét az F1-es szereplésnek.

részletek

„Ne süllyedjen az F1 szocializmusba”

A sportág napirendre tűzte a bevételek igazságosabb szétosztását a csapatok között. A kisebb istállók mind többet akarnak, Gene Haas azonban elismeri: a nagyoknak jogosan jár magasabb összeg.

részletek

Haas szerint kár rágörcsölni az F1-es nézettség csökkenésére

Miközben kisebbfajta pánikhangulatot gerjeszt az F1-ben, hogy a sorozat nézettsége világszinten évek óta csökken, a mezőny amerikai csapattulajdonosa nem érti az aggodalmakat, hiszen szerinte ez a világ legtermészetesebb folyamata.

részletek

Nagy az önbizalom a Haasnál

A Haas F1-es alakulata nemrég mutatta be 2017-es modelljét, a VF-17-est, melynek apropóján az alapító néhány mondatban meghatározta csapata útját.

részletek

A „NASCAR-út” segített a Haasnak

Gene Haas alakulata tavaly debütált az F1-ben, majdnem másfél évtizeddel NASCAR-csapatának megalapítása után - a tulajdonos szerint az Amerikában megtanult módszer segített rajtuk.

részletek
Olvastad már?