Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Dennis

100 milliárd forintért szállt ki végleg Dennis

Komoly tőkével vág neki új életének a McLaren egykori mindenhatója, aki főképp jótékonykodásra fordítja felszabadult idejét: ebben az elhatározásban Lewis Hamiltonnak is szerepe volt.

részletek

HIVATALOS: Ron Dennis végleg távozik!

Hivatalosan is bejelentették, hogy véget ér a Ron Dennis és a McLaren között hosszú évtizedek óta tartó együttműködés: a brit üzletember eladta részvényeit, ezzel véget ér a történet...

részletek

„Dennis csak magát okolhatja a távozásáért”

A McLaren legendás csapatmenedzsere szerint egykori munkaadóját nem ok nélkül távolították el az F1-es gárda éléről a tavalyi szezon végén.

részletek

Mit gondol Dennis Alonso amerikai kiruccanásáról?

2016 novembere óta már nem Ron Dennis irányítja a McLaren Csoportot, és ezen keresztül az F1-es istállót, de ettől függetlenül megvan a véleménye a spanyol Indy 500-as indulásáról.

részletek

Ha Alonso marad, ezért marad a McLarennél

Fernando Alonso F1-es jövője sok kérdést rejteget, leginkább, hogy hol versenyez jövőre. A McLaren idén nagyon gyenge, de sejthetjük, miért marad, ha marad a wokingi istállónál.

részletek

„Hívj fel, ha már gyorsabb vagy apádnál!”

Különös történetet mesélt el egy interjúban a 2014-ben a McLaren színeiben debütáló Kevin Magnussen: a fenti üzenet állt egy doboz Lego mellé csomagolva, melyet kissrácként kapott Ron Dennistől.

részletek

Küszöbön a Sauber-Honda megállapodás?

Korábban is felmerült már pletykaszinten ez a kapcsolat, de most a Sauber és a Honda igen közel került ahhoz, hogy a 2018-as szezonra motorszállítói szerződést kössön egymással.

részletek

A McLaren tulajdonosai végleg meg akarnak válni Ron Dennistől

Miután a csapat egykori sikerkovácsa tavaly év végén érdekellentétek miatt távozni kényszerült Wokingból, a többségi tulajdonosok azt szeretnék, ha semmilyen érdekeltsége nem maradna a jövőben az alakulatnál.

részletek

Nemzetbiztonsági tanácsadó lett Ron Dennis

A McLaren F1-es csapatának vezérigazgatói posztjáról novemberben eltávolított brit hazája Védelmi Minisztériumában kapott új állást.

részletek

Retro – Miért nem igazolta le a McLaren Schumachert?

Michael Schumacher és a Ferrari szinonimái egymásnak, pedig a német legjobb időszakát, a 2000-es éveket a McLarennél is tölthette volna. Ron Dennis 2005-ben ezen a napon beszélt arról először, miért nem tettek végül ajánlatot sem a versenyzőnek.

részletek

Méltán Elfeledve: A sikertelenség záloga

Az első időmérőn 26 másodperc hátrányt szedtek össze, nem tudtak rendes kerékcserét végrehajtani, az autó pedig egyszerűen kivágta a gumikat – Ron Dennis első saját csapata, de Dennis nélkül az F1-ben.

részletek

Távozott a McLarentől Ron Dennis embere

Még a Bottas-bejelentés minimális meglepetésfaktorát is alulmúlta a McLaren közleménye: egyesek talán már azt is elfelejtették, hogy Jost Capito a csapatnál volt, mire közölték távozását.

részletek
Olvastad már?