Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 26. csütörtök

Dennis

100 milliós bulit tartott a mclareneseknek Ron Dennis

Megadta a módját a partizásnak a korábbi McLaren-vezér, háromezer volt alkalmazottja vett részt a Royal Albert Hallban rendezett búcsúbulin - Lewis Hamilton nem ment el az eseményre.

részletek

Őrült precizitás uralkodott a McLarennél Ron Dennis idején

Kollégái és pályatársai számtalan alkalommal megkérdőjelezték az egykori McLaren-vezérigazgató munkamódszereit, melyek Adrian Newey szerint az F1-es csapat új gyárának megépítésekor egészen új dimenziókat értek el.

részletek

Hamilton érkezése sokkolta a McLarent

Lewis Hamilton szinte berobbant a Formula-1 világába 2007-ben a McLarennel. Kevésbé ismert azonban, hogy a csapaton belül az ifjú brit érkezése sokkolóan hatott és teljesen váratlan volt.

részletek

Híres csapatfőnökök pályájuk kezdetekor

Érdekes visszanézni, hogyan nézett ki csapatfőnöki pályafutása kezdetén Flavio Briatore vagy éppen Ron Dennis. Összeállításunkban a jelenleg is élő, híres egyéniségek átváltozását követhetjük nyomon.

részletek

100 milliárd forintért szállt ki végleg Dennis

Komoly tőkével vág neki új életének a McLaren egykori mindenhatója, aki főképp jótékonykodásra fordítja felszabadult idejét: ebben az elhatározásban Lewis Hamiltonnak is szerepe volt.

részletek

HIVATALOS: Ron Dennis végleg távozik!

Hivatalosan is bejelentették, hogy véget ér a Ron Dennis és a McLaren között hosszú évtizedek óta tartó együttműködés: a brit üzletember eladta részvényeit, ezzel véget ér a történet...

részletek

„Dennis csak magát okolhatja a távozásáért”

A McLaren legendás csapatmenedzsere szerint egykori munkaadóját nem ok nélkül távolították el az F1-es gárda éléről a tavalyi szezon végén.

részletek

Mit gondol Dennis Alonso amerikai kiruccanásáról?

2016 novembere óta már nem Ron Dennis irányítja a McLaren Csoportot, és ezen keresztül az F1-es istállót, de ettől függetlenül megvan a véleménye a spanyol Indy 500-as indulásáról.

részletek

Ha Alonso marad, ezért marad a McLarennél

Fernando Alonso F1-es jövője sok kérdést rejteget, leginkább, hogy hol versenyez jövőre. A McLaren idén nagyon gyenge, de sejthetjük, miért marad, ha marad a wokingi istállónál.

részletek

„Hívj fel, ha már gyorsabb vagy apádnál!”

Különös történetet mesélt el egy interjúban a 2014-ben a McLaren színeiben debütáló Kevin Magnussen: a fenti üzenet állt egy doboz Lego mellé csomagolva, melyet kissrácként kapott Ron Dennistől.

részletek

Küszöbön a Sauber-Honda megállapodás?

Korábban is felmerült már pletykaszinten ez a kapcsolat, de most a Sauber és a Honda igen közel került ahhoz, hogy a 2018-as szezonra motorszállítói szerződést kössön egymással.

részletek

A McLaren tulajdonosai végleg meg akarnak válni Ron Dennistől

Miután a csapat egykori sikerkovácsa tavaly év végén érdekellentétek miatt távozni kényszerült Wokingból, a többségi tulajdonosok azt szeretnék, ha semmilyen érdekeltsége nem maradna a jövőben az alakulatnál.

részletek
Olvastad már?