DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Jobb rajtoló vagy Bottasnál?

Valtteri Bottas csodaszámba menő (talán szerencsés) rajtját elemzi a sajtó az Osztrák Nagydíj óta. Most bebizonyíthatod, hogy jobban rajtolsz, mint a Mercedes finn pilótája!

A mai napig vitatéma, hogy Bottas rajtja szabályos volt-e Ausztriában, mivel a Sky kikockázott képei alapján látható, hogy már a piros lámpák elalvása előtt bemozdult a Mercedes. A mérőműszerek alapján azonban a versenybíróság szabályosnak minősítette a startot. Bár sem Sebastian Vettelt, sem a harmadik helyezett Daniel Ricciardót nem győzte meg az FIA mérése, szerintük márpedig bemozdult korábban a finn pilóta.

Valószínűleg Bottas is csak érzésre indult el, de futamgyőzelmet ért a dolog


Ezzel év végén is jó eséllyel az évad leggyorsabb reakcióidejét könyvelheti el 0,201 másodpercével. De vajon te meg tudod előzni Bottast? Egy igazi reakciótesztelő játék került fel az internetre, amivel te magad is ellenőrizheted, hogy képes vagy-e a Mercedes versenyzőjének startjánál jobban is teljesíteni. A játék ide kattintva érhető el.

Természetesen mi sem maradtunk ki a jóból, 0,022 másodperces legjobb reakcióidőnk mögött pedig elbújhat Valtteri Bottas 0,201 másodperces ideje. Azzal azért nem árulunk el nagy titkot, hogy a 0,022 természetesen megérzés alapján történt, nem a lámpákra reagálva. Egy átlagember 0,240 és 0,290 másodperc között képes reagálni a piros lámpák kialvására. Kommentben írjátok meg, mennyire sikerült letornásznotok az egyéni legjobb időt!

Ezt döntsétek meg, ha tudjátok!
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: