DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda
Tereprali (TR)

Társkereső – legyél te a kétszeres bajnok navigátora!

A tereprali ob-n érdekelt Fazekas Motorsport nem mindennapi módon keres magának másodpilótát kétszeres magyar bajnok pilótája, Fazekas Károly mellé. A csapat facebook oldalán indítottak toborzást, és bárki jelentkezhet felhívásukra – akár te is!

A magyar csapat ezzel lényegében megteremtette az autósportos társkeresés fogalmát. 51 éves, jó állapotban levő kétszeres magyar bajnok keres magának hűséges navigátort, akivel megoszthatja BMW X6-os versenygépét az ob futamain!



Íme, az igazi hirdetés szövege: „A helyzet a következő, navigátor kerestetik!!!! Olyan valaki, aki ambiciózus, nem fél a sebességtől, és a pilótától (Karcsitól) sem. Ha lehet, beszéljen angolul is, ugyanis tervezzük az utazgatást külföldre is! Az sem baj, ha tudja, mi az itiner és mi a kardán! Szóval, bárki érez magában némi indíttatást arra, hogy ne unalmasan töltse a hétvégéket, és szeretne egy nagyszerű csapat tagja lenni, akkor mindenképpen, valamilyen úton-módon tudassa velünk!” 

Nos, kedves olvasók, ha eddig úgy éreztétek, meg nem értett navigátorok vagytok, akik csak megfelelő pilótatárs hiányában nem tudtak eddig kibontakozni, hát most itt a soha vissza nem térő alkalom. Bátraké a szerencse! 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: