DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Limitált kiadású, Honda-logós karórát hoz a CASIO Edifice

Csúcsminőségű karórával jelentkezik a CASIO Edifice: az Alpha Taurival és a Hondával közösen dolgozó cég limitált kiadású terméke a Honda Racing logóját hordozza.

A limitált órák mindig is könnyebben a figyelem középpontjába terelték azt az adott óragyártót, amelyik így tiszteleg egy nagy múltú és presztízsű márkával való közös együttműködés előtt.

preview



A CASIO Edifice is rendszeresen ad ki a Formula-1 kapcsán limitált modelleket, elég ha a Red Bull Racinggel és a Scuderia Toro Rossó-val elért korábbi sikersztorikra gondolunk.

EQB-1000HRS-1A_JR文字板

A cég egyik legújabb limitált modellje a Honda Racing logóját hordozza. A Honda Racing az Alpha Tauri csapatának motorszállítójaként, míg a CASIO Edifice ugyanennek a csapatnak a hivatalos partnereként a 2020-as Formula-1-es szezonban is egy célért küzd: minél sikeresebbé tenni a névváltáson átesett csapat idei évadját.

EQB-1000HRS-1A_JR

Az EQB-1000 családot szuper vékony (8,9 mm) tokja és zafír kristályüvege nagyon elegánssá teszi. A Tough Solar-fényenergia és Bluetooth-kapcsolódás okostelefonhoz pedig olyan technológiák, amik az újításban mindig is élharcos CASIO kézjegyei.

EQB-1000HRS-1A_JR_bandlogo

Anyagminősége megkérdőjelezhetetlen: teljesen rozsdaálló acél kivitel (tok és csat is) 100% fekete IP tokszínezéssel. Számlapja karbonszálas, így még szorosabbá teszi a márka és a motorsportok közötti kapcsolatot.

EQB-1000HRS-1A_urabuta

WR száz méter vízállóság, öröknaptár, ébresztés, stopper és zónaidő teszik teljessé a felszereltséget. Nincs még egy ilyen gyártó, aki ennyi funkcióval látná el a termékeit!

EQB-1000HR-1A_JR

Az EQB-1000HR-1AER természetesen díszcsomagolásban érkezik. A Honda Racing logója az óra számlapján is ott díszeleg, a fekete-vörös színösszeállítás pedig a motor égésterében megjelenő szikrákra emlékeztet.

EQB-1000HR_package

EQB-1000HR-1AER

199.990 Ft*

* Javasolt fogyasztói ár

https://casio-watch.hu/partnerek

EQB-1000HRS_package

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: