Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 27. hétfő
SimTech

A-Liga: Renault-revans a Hockenheimringen

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

Harmadik versenyhétvégéjét tartotta az RF2 A-Liga a Hockenheimringen, ahol az Osztrák és Brit sikereket követően megszakadt a Haas győzelmi sorozata. A pole-t ismét a Force Indiás Migács Imre szerezte meg, és jó ütemben jött el a rajtnál, azonban a remek tempó ellenére a 7. körben feladni kényszerült a versenyt. Ezt követően a Renault versenyzője, Matyi András került az élre, aki az első kerékcseréket leszámítva végig vezetni tudta a versenyt, és 12 másodperces előnnyel ért be a bajnokságot vezető Szilágyi előtt. Mögöttük a másik Renault-pilóta, Kishalmi Dávid ért célba, aki sorozatban harmadszor ért fel a dobogó legalsó fokára.

A futamot és az összefoglalót is megtekintheted alább:

A bajnokság két hét múlva, március 3-án folytatódik a Hungaroringen. A szezon végén a liga győztese egy egyéves Autósport és Formula Magazin előfizetést nyer, mindemellett a Liga évvégi dobogósai kupával lesznek díjazva. A bajnokság szabályairól és a jelentkezési feltételeiről a Liga vezetőinél kell érdeklődni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?