DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Rali

Vogel Adriék hazai pályán is bizonyítottak

Kihívásokkal teli hétvégén vannak túl Vogel Adriennék az Eger Ralin. A Roger Racing Team pilótája, aki idén a cseh Orsák Rally Sporttal együttműködve versenyez, tizenhét indulóból a hetedik helyen zárta a kétkerék meghajtásúak kategóriáját a Rally1-ben navigátorával, Notheisz Ivettel.

A női rali páros legutóbb a rali-Eb (FIA ERC) szezonnyitó futamán, a Róma-ralin állt rajthoz és ért el remek eredményt kategória ötödikként, valamint egyetlen női célba érkezőként. A szeptember első hétvégéjén megrendezett Eger Ralin teljesen új, null kilométeres R4-es Ford Fiestával indultak.

vogel_eger_2020_002



“Nagyon boldogok vagyunk, hogy hazai közönség előtt, hazai pályán versenyezhettünk, a magyar raliszurkolók szeretete semmihez sem fogható. Mindenek előtt köszönjük nekik a rengeteg támogatást, nagyon sokat jelentett nekünk a hétvégén akár személyesen, akár üzenetben kaptunk biztató szavakat” - kezdte a hétvége értékelését Vogel Adrienn.

_JOR8263

Adri és Ivett a vasárnapi harmadik gyorsot lassú defekttel teljesítették, ami miatt összetettben a 11. helyre estek vissza, ahonnan nagy csatában a nap végére felküzdötték magukat a hetedik helyre a tizenhét autós kategóriában.

IMG-4bff47808a689e1bc04665e51dca8fed-V

“Nehéz versenyünk volt a sok felhordás miatt, tempós pályákon autóztunk, de minden percét élveztünk. Fantasztikus autót kaptunk, többféle beállítást és többféle Pirelli abroncsot is próbáltunk, de úgy érzem, minden gyorsra jó döntést hoztunk. Voltak hibák, lassítókat vittem el, meg is forogtam egyszer, de ez a rali. Köszönjük az Orsák Rally Sportnak, a Roger Racing Teamnek a munkát, támogatóinknak és partnereinknek az együttműködést, és még egyszer köszönjük a szurkolóknak, hogy végig mellettünk álltak” - zárta az összefoglalót Vogel Adrienn. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: