DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 18. szombat
Rali

Még nem dőlt el az idei Eger Rali sorsa

Egyelőre kérdéses, hogy mi lesz a hagyományos szezonnyitóval, jelenleg is folynak a tárgyalások - az MNASZ a hónap végéig közzéteszi, hogy hogyan néz ki a 2017-es versenynaptár.

Az MNASZ decemberben közzétett előzetes, tájékoztató jellegű versenynaptárában nem szerepel az ORB idényét hagyományosan nyitó Eger Rali, a megszokott időpontban a Miskolc Rali van feltüntetve. A radioeger.hu értesülései szerint jó eséllyel elmarad a népszerű viadal, de egyelőre több futam sorsa is függőben van.

kazár



Megkeresésünkre a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elmondta, hogy a szakágvezetés jelenleg is tárgyalásokat folytat a rendezőkkel az idei ORB-futamok helyszíneiről és egyelőre nem zárható ki az Eger Rali megrendezése sem. A szabályok értelmében a szövetség január 31-éig nyilvánosságra fogja hozni a szezon végleges versenynaptárát és a rendezők nevét.

Egyelőre tehát nem dőlt el a futam sorsa, van még remény arra, hogy idén sem maradunk Eger Rali nélkül - hivatalos bejelentés pedig a következő három hét során várható az ügyben.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: