DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Rali

Krózser a murvabajnoki címért versenyez

A Murva Országos Ralibajnokság első helyén várja Krózser Menyhért és Buchholz János a Waldviertel Ralit, amely az Országos Ralibajnokságnak és a murvabajnokságnak is a záró futama lesz.

KrozserVeszprem_VES7860 (Large)



Az MHH Team párosa az idén remekül szerepelt a murvás versenyeken, a Bükfürdő Ralit megnyerték, a Fehérvár Rali murvás értékelésében szintén az élen végeztek, míg a Veszprém Ralin a második helyet szerezték meg. Menya ezért bizakodó, bár az osztrák futamon utoljára 11 éve indult.

Krózser Menyhért: – Természetesen a murvabajnoki cím megszerzése a célunk, ezért már az év elején eldöntöttük, hogy rajthoz állunk a Waldviertel Ralin, ami akkor még csak murvabajnoki futam volt.

KrozserVeszprem_VES6557 (Large)

2003-ban indultam utoljára ezen a versenyen, azóta sokat változott. Mindenképpen kihívás lesz a versenyt összerakni, a gumitaktikát kitalálni. A pályákról csak annyit tudok, amit a belső kamerás felvételekből láttam. A helyszínen kell improvizálnunk. Két éve az Európa-bajnokságon indultunk, ott szereztünk némi rutint, hogyan kell alkalmazkodni az új körülményekhez. Remélem, hogy ez most segítségünkre lesz.

Jó lett volna az osztrák mezőnnyel együtt versenyezni, akkor szerintem nagyobb értéke lett volna a versenynek, de most ez a feladat, ezt kell teljesíteni. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: