DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap
Podcast

Bagnaia feltámadt, Marquez-dilemma a Ducatinál

Fordult a kocka Bagnaia és Martin versenyfutásában? Hogyan oldja fel a gordiuszi csomót Marquez kapcsán a Ducati? Ezekről beszélgettünk.

Jorge Martin parádés idénykezdete után Francesco Bagnaiáról szólt a Katalán és az Olasz Nagydíj: bár Barcelonában a sprinten még az élről bukott, azóta verhetetlen a regnáló világbajnok, aki megfelezte összetettbeli hátrányát. Martin minimális megingásai ellenére is úgy fest viszont, hogy ő érkezik Bagnaia mellé 2025-ben a gyári Ducatihoz, a bolognaiak azonban elképesztően összetett kirakóst kell megoldaniuk, hogy Marc Marquez is a kötelékeikben maradjon.

A Formula Motocast friss adásában a legutóbbi két verseny történései mellett a Ducati Marquez-dilemmájáról, Pedro Acosta előléptetéséről, Aleix Espargaro visszavonulásáról és egyéb pilótapiaci mozgásokról, valamint arról beszéltünk, miért van árnyalatnyival jobb helyzetben a Yamaha, mint a Honda, és mit lehetne tenni a felügyelők minden hétvégén versenyzői kritikákat kiváltó következetlensége ellen:

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be!441404054_1877161542755538_4162352938909426692_n

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: