DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 26. szerda
Podcast

Podcast: Pilótapiaci kérdések

Ki lehet Sainz utóda, kit ültetnénk Verstappen mellé, hogy érkezhet meg az első kínai gyártó, és van-e dohányzó pilóta a mezőnyben? Kérdeztetek, válaszoltunk!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A hétvégi Holland Nagydíjra egy dupla epizóddal hangolt a Formula Podcast: a rövid nyári szünetet követően előző és mostani adásunkban hallgatói kérdésekre válaszoltunk. Miért ilyen a Red Bull közege? Hol juthat F1-es üléshez Alex Palou? Mit hozhat a jövő a Stroll-klán számára? És ki tudják-e mondani Sanyi nevét a paddockban? Ti kérdeztetek, a Formula Podcast válaszolt!

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E41_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Augusztusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: