Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Palou

Herta nyert, Grosjean parádés hajrával dobogón

A pole-ból induló amerikai csak a bokszkiállások idejére adta át a vezető helyet Lagunában, a legnagyobb versenyt azonban a bajnoki cím felé nagyot lépő Palout is majdnem elkapó francia produkálta.

részletek

Győzelmét és bajnoki esélyét is megmentette Portlandben Palou

A szinte a semmiből érkező jó eredményt nem csak az F1-ben láthattunk vasárnap. Az IndyCarban Alex Palou úgy került az élre a versenyen és a bajnokságban is, hogy az sokáig reménytelennek tűnt.

részletek

Indycar: Newgarden nyert, O'Ward átvette a vezetést a pontversenyben

Josef Newgarden bejelentkezett harmadik bajnoki címéért, miután megnyerte a WWT Racewayen rendezett 500-as versenyt, a pontversenyben pedig O’Ward vette át a vezetést.

részletek

„Az F1 csak Instagram-fotókhoz jó, nem győzelmekre”

Ez a véleménye az IndyCar idei bajnoki pontversenyét vezető Alex Palou-nak, aki ugyan elismeri, hogy az F1 a királykategória, de úgy érzi, versenyzőként sokkal boldogabb az amerikai szériában.

részletek

Power közel egy év után nyert, Grosjean második

A Penske ausztrálja lett a 2021-es IndyCar-szezon kilencedik különböző győztese Indianapolisban, megelőzve a második dobogóját szerző ex-F1-es franciát. A bajnoki éllovas Alex Palou a hajrában esett ki műszaki hibával.

részletek

Newgarden drámája után Palou nyert a Road Americán

Hiába vezetett sokáig Josef Newgarden, a legvégén egy technikai hiba vette el a győzelmét. A Team Penske idei első győzelmét arathatta volna, ám Palou örülhetett a végén.

részletek

Ismét új győztes az IndyCarban, Grosjean második

Bár nagyjából az indianapolisi verseny felében vezetett a pole-ból induló ex-F1-es, a második kiállás után elkapta őt Rinus Veekay, aki első sikerével öt futam alatt az ötödik különböző győztes lett 2021-ben.

részletek

IndyCar: Spanyol győztes a szezonnyitón

Megnyerte első futamát a Ganassival Alex Palou Alabamában, ahol tömegbalesettel kezdődött a futam. Legjobb újoncként Romain Grosjean a 10. pozícióban végzett.

részletek

A spanyol, aki lenyomná idén Alonsót és Sainzt

A Spanyolország és a formulaautózás szavakból alighanem mindenkinek Fernando Alonso és Carlos Sainz jut eszébe. A rivaldafény által eddig elkerült Alex Palou azonban ígéri, idén mindkettőjüknél eredményesebb lesz.

részletek
Olvastad már?