DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

Palou

Andretti, Lawson, Norris, Sargeant – csütörtöki F1-es hírek

Nem lesz női pilóta az F1-ben, nem ígértek ülést Lawsonnak, Ricciardo valószínűleg nem tér vissza Katarban, Palou a világ legjobb versenyzője? Csütörtöki hírek.

részletek

Egy IndyCar-pilóta szerint Palou jobb, mint Verstappen

Nem akar kritikákat Max Verstappen szurkolóitól, de számára Alex Palou a világ legjobb autóversenyzője. Az ovál miatt más szintet jelent az IndyCar.

részletek

Scott Dixon nyerte az IndyCar szezonzáróját

Dixon győzelmével ért véget a 2023-as IndyCar-szezon, a bajnok Alex Palou dobogós eredménnyel zárt: ez történt az utolsó futamon.

részletek

Palou már nem sok esélyt lát az F1-re

A második IndyCar-bajnoki címét vasárnap bebiztosító Alex Palou úgy érzi, minimális esélye van csak az F1-be szerződésre – viszont elkezdte írni „a könyvet”.

részletek

„Egy nap majd megírom a történetet” – Palou a McLaren-botrányról

Ő most a bajnokságra koncentrál, nem akarja, hogy úgy eltérítse az ügy, mint 2022-ben. Egyszer majd talán könyvet ír erről az időszakról.

részletek

Podcast: Pilótapiaci kérdések

Ki lehet Sainz utóda, kit ültetnénk Verstappen mellé, hogy érkezhet meg az első kínai gyártó, és van-e dohányzó pilóta a mezőnyben? Kérdeztetek, válaszoltunk!

részletek

Kik kaphatnak F1-es ülést 2024-ben?

Az élcsapatoknál szinte mindenkinek szerződése van 2024-re, az alsóházban viszont számos hely kiadó: kik pályáznak legjobb eséllyel egy ülésre?

részletek

Beperelte Alex Palout a McLaren

Bíróságra mennek Zak Brownék a szerződéséből kilépő IndyCar-bajnok miatt – fizetése előlegeit követelik vissza, Palou szolgálataira azonban már nem tartanak igényt.

részletek

Palou kikosarazta a McLarent, visszalép a szerződéstől, a menedzsmentje sem érti

Alex Palou arról tájékoztatta a McLarent, hogy a szerződés és bizonyos kifizetések ellenére mégsem akar a csapatnál versenyezni 2024-ben.

részletek

Nem akar mindenáron az F1-be jönni az IndyCar-sztár

Az elmúlt hetekben sok szó esett az IndyCar idei szezonját uraló Alex Palou esetleges F1-be szerződéséről – amiről most maga a spanyol klasszis ejtett pár szót.

részletek

Nem kap mostanában F1-es tesztlehetőséget az IndyCar-sztár

Alex Palou szenzációs formában versenyez idén, ott is van a neve a McLarennél, de nagy kérdés, hogy átlépheti-e az F1 küszöbét. Egyelőre nem.

részletek

Ferrari-újdonság, Palou–Red Bull – pénteki F1-es hírek

A padlólemezen dolgoznak az olaszok, bezárta a költségsapka kiskapuját az FIA, IndyCar-bajnok tarthat a Red Bullhoz, Bezzecchi vezet a Holland TT-n. Június 23. hírei.

részletek