Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd
Kamion

Fantasztikus előzések után újabb győzelem

Nem unatkoztak a Révész Racing szerelői Zolderben a szombati versenyek után. Éjszaka motort kellett cserélni az autóban, de hősies munkával sikerült „Balut” versenyképessé tenni.

Olyannyira, hogy a Kamion-Eb vasárnapi időmérőjén Kiss Norbert a leggyorsabb volt. Mégis a mezőny végéről startolhatott csak az első versenyen, mivel a parc fermé szabályok megsértése miatt hátra sorolták. Így aztán Hahn indulhatott az élről. A magyar pilóta jól rajtolt, és a pálya minden centiméterét kihasználva folyamatosan előzte meg riválisait. Fantasztikusan vezetett, és szinte az egész mezőnyön átfűzte magát, és negyedikként intette le a kockás zászló Hahn, Lacko és Albacete mögött. Az összetettben második Lenz csak 9. lett, így Norbi növelte vele szemben előnyét. 

5346408d-08da-1322-d4fe-b732ee9a4e75A vasárnapi második versenyen aztán újabb Révész Racing sikernek örülhettünk! Kiss Norbert a negyedik helyről rajtolva öt kanyar alatt mindenkit megelőzött, és az élre állt! Fantasztikus tempót diktált, és senki nem tudta megszorongatni. A második helyen Lacko, a harmadikon Calvet ért célba. 

e8f1e917-5167-6258-c19a-123874f75476

  • Nagyon boldog vagyok, mert a leggyorsabbak voltunk a hétvége során, fantasztikusan ment az autó, nagyon jól dolgozott a csapat, amiért hálás vagyok nekik! Az utolsó versenyen remekül sikerült a rajt, ami nagyon trükkös volt, mert az előtted haladó gyakran kitakarja a lámpát, de igyekeztem úgy helyezkedni, hogy láthassam. Amint megkaptuk a jelzést, padlógázzal eljöttem, majd az első kanyarokban több autót is megelőztem, onnantól pedig tiszta volt előttem a pálya – mondta Kiss Norbert. 

 

Összetettben ezzel a magyar versenyző 127 ponttal áll a tabella élén, a második Lackonak 113, a harmadik Lenznek 109 pontja van. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?