DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Kamion-Eb

MotoGP és Formula-E: a hétvége menetrendje

Jön a nyári szünet előtti utolsó MotoGP-futam, a Holland TT, új helyszínre látogat a Formula-E, de ezen kívül is lesz mit néznünk – itt a program.

részletek

4/4 győzelmet aratott a hétvégén Kiss Norbert

Nem volt ellenfele a Slovakia Ringen Kiss Norbertnek: négyből négy győzelemmel és kettőből két pole-lal zárta a Kamion-Eb hétvégéjét.

részletek

Kiss Norbi: Pole után két győzelem szombaton

Megállíthatatlan volt a négyszeres Európa-bajnok a szlovákiai forduló első napján: az időmérőt és mindkét futamot behúzta, s vezet összetettben.

részletek

Hamilton eltűnő tempója, dominánsabb Mercedes, Mateschitz, Michelisz – keddi hírek

Verstappen reagált Hamilton szavaira, Michelisz Norbert bejelentette 2023-as terveit, elmarad a kamion-Eb a Hungaroringen. Az F1 és autósport hírei április 11-én.

részletek

Kamion-Eb: Spanyolországban zárul az idény

A lényegi kérdések a hétvégén eldőltek: Kiss Norbert negyedszer is kamion Európa-bajnok, a csapatversenyt pedig 2022-ben is a Révész Racing nyerte! Le Mans után egy héttel a spanyolországi Jaramában zárul a szezon, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző magyar pilóta és a csapat is szeretné szépen zárni az esztendőt.

részletek

Kiss Norbert négyszeres Európa-bajnok!

A franciaországi Le Mans-ban vasárnap is folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert úgy vágott neki a napnak, hogy már most bebiztosíthatta elsőségét, és megszerezhette pályafutása negyedik EB címét. Ennek érdekében remek időt autózott az időmérőn, ismét megszerezte az első rajtkockát, és karnyújtásnyira került az összetett győzelem.

részletek

Nincs megállás, Belgiumban a kamion-Eb mezőnye

A csehországi futam után a hétvégén Belgiumban folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert 60 pont előnnyel vezeti a bajnokságot.

részletek

Kiss Norbert: Újabb pole után újabb győzelem Csehországban

A csehországi Mostban vasárnap is folytatódott a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert ezúttal is a leggyorsabb volt az időmérő edzésen, így az első futamon az élről indulhat.

részletek

Kezdődik a nagy menetelés – Csehországban a kamion-Eb mezőnye

A nyári szünet után a hétvégén folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert 48 pont előnnyel vezeti a bajnokságot.

részletek

Éjjel a csapat, nappal Kiss Norbert tett csodát a Hungaroringen

Szombaton este még az is kérdéses volt, hogy egyáltalán megjavítható-e Kiss Norbert versenykamionja. Azok után, hogy a Révész Racing pilótája megnyerte az első versenyt, a második rémálomszerű volt.

részletek

Hazai környezetben Kiss Norbert és a Révész Racing

A hétvégén rendezik a Hungaroringen a Super Racing Fesztivált. A nézők élőben láthatják Kiss Norbert kamionversenyzőt is, szombaton és vasárnap itt rendezik az Eb sorozat következő versenyét. A szurkolók számára a belépés ingyenes.

részletek

Különleges IVECO a Kamion-Eb-n

Az IVECO S-WAY cseppfolyósított földgázzal üzemelő biztonsági járművével hozzájárul a 2022-es Kamion-Európa-Bajnokság fenntartható megrendezéséhez, valamint „IVECO bikáit” elnevezésű kamionjával részt is vesz a versenyen

részletek