DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
Hírösszefoglaló

Binotto Maranellóban járt, Jos Verstappen beteg - szombat

Maranellóban kapták lencsevégre Mattia Binottót, Leclerc még nem kezdett tárgyalásokba a Ferrarival, Jos Verstappen pedig egészségügyi okokból visszalép egy versenytől.

Stefano Domenicali szerint a Liberty Media beruházásai az mutatják, további terveik vannak az F1-gyel kapcsolatban, ezért nem merül fel a széria eladása.

A tavaly év végén menesztett Mattia Binotto egy olasz lapnak beszélt a Ferrari 2023-as autójáról. Az ő keze munkája is benne van az SF-23-ban, ennek ellenére nem sajátjának tekinti az új autót, hanem a Ferrari minden tagjáénak.



A Ferrari főhadiszállása előtt fotózták le a Ferrari eddigi és jelenlegi csapatfőnökét. Mattia Binotto egyelőre nem ismert okokból tett látogatást Maranellóban.

Carlos Sainz továbbra is kitalációnak titulálja azt a feltételezést, hogy a tavalyi autó fejlesztésével az ő irányába húzott volna a Ferrari. Kizárólag a Scuderia érdekeit tartja szem előtt. Charles Leclerc a Ferrarival egyelőre nem beszélt a hosszabbításról. Körültekintően fog döntést hozni, ha eljön az ideje.

Egy rosszul elhelyezett alkatrész okozott számos fejfájást az Alpine-nak 2022-ben, de a probléma megoldásához átfogóbb módosításokra volt szükség, ezért csak most tudtak ezzel foglalkozni.

Az Aston Martin teljesítményért felelős igazgatója, Tom McCullough elismerte, hogy nem tudtak Vettelnek egy olyan versenyképes autót adni, amit megérdemelt.

A kétszeres Formula-1-es világbajnok Max Verstappen édesapját visszatérő migrének gyötörték az elmúlt időszakban, s néhány kivizsgálás és egy kis pihenés után visszanyerte egészségét, azonban az orvosok tanácsára nem fog rajthoz állni a belga rali első fordulójában.

Nagy a boldogság a Sainz családban, hiszen szombaton délután a ralilegenda Carlos Sainz legfiatalabb lánya, Ana férjhez ment. A 24 éves Ana Sainz és párja, Rodrigo Fontcuberta Avilában mondták ki a boldogító igent, az eseményről pedig a Ferrari F1-es pilótája is örömmel posztolt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: