DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd

F1 hírek

Szavazás: Ki lesz a Red Bull kihívója idén?

Ferrari, Mercedes, McLaren vagy esetleg más? Ki állíthatja leginkább kihívás elé 2024-ben a világbajnok Red Bullt és Max Verstappent?

részletek

Futamon jobb, egy körön gyengébb a Mercedes

Ezt a tulajdonságot nem tudták leküzdeni az előző autókhoz képest, továbbra is versenytávon jobbak, egy körön több a feladatuk.

részletek

Mit árul el a Mercedes új első szárnya?

Romain Grosjean szerint ezzel a megoldással nagyon magabiztosak lehetnek a hátsó leszorítóerejükkel kapcsolatban. Merész dolgokat lát a Mercedes idei autóját, a W15-ösön.

részletek

Mennyit keresnek 2024-ben az F1-es pilóták?

Max Verstappen ebben is az élen jár, de óriási szakadékok láthatók a toppilóták és a többiek között: ki mennyi alapfizetést kap 2024-ben az F1-es mezőny tagjai közül?

részletek

RB20: Nem evolúció, inkább forradalom!

Az egyik rivális csapatfőnökét is őszintén megdöbbentette, amikor meglátta a Red Bull átalakított F1-es szörnyetegét, amit Marko doktor egyenesen „forradalminak” nevezett.

részletek

Csatornafedél: A versenyzők megoldást akarnak

Miután Carlos Sainz Ferrariját tavaly Las Vegasban tönkretette egy csatornafedél, ezúttal Bahreinben okoztak problémát ezek az elemek – a pilóták pedig megoldásra várnak.

részletek

„Szét akarja zúzni a riválisokat a Red Bull”

Csak csodálni lehet az F1-es világbajnok istálló hozzáállását az ausztrál szerint: minden idők legdominánsabb idénye után is ők álltak elő a legtöbb újítással.

részletek

Krack szoros versenyt vár 2024-ben

Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnökének elmondása szerint rendkívül szoros lesz az F1-es mezőny 2024-ben.

részletek

„Nem festünk túl jól” – bajban az Alpine?

Pierre Gasly nem köntörfalazott a bahreini F1-es teszt végén: nem ott fogják kezdeni a szezont az új autóval, ahol azt akarták. Főnökük is nehéz rajtra számít.

részletek

Siker a Ferrarinál: kiszámítható az autó

A két pilóta és Frederic Vasseur is bizakodva könyvelte el a bahreini F1-teszt tanulságait – igaz, azt még nem tudják, mindez versenyképesség terén mit jelent majd.

részletek

Hamilton: Még nem tartunk ott, ahol akarunk

Viszont erős alapokra építkezhetnek, és jobb helyzetben vannak, mint 12 hónappal ezelőtt – véli a hétszeres F1-es világbajnok és mercedeses társa, George Russell.

részletek

Nem a köridőre koncentráltak Verstappenék

Nem mentek rá a nyers köridőre a bahreini F1-es teszt utolsó napján a Red Bullnál, inkább a hosszabb etapokra koncentráltak. A holland és Perez is bizakodó.

részletek