DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 22. hétfő

F1 hírek

Sainz is fékhibával küzdött, de ő megoldotta

Nemcsak Charles Leclerc, de Carlos Sainz is szembesült egy fékproblémával az F1-es Bahreini Nagydíjon, csak ez nem kapott akkora hírverést.

részletek

Hamilton: A harmadik legjobb az autónk

A hétszeres F1-es világbajnok szerint építkezési fázisban van a Mercedes, a tempójuk elfogadható volt Bahreinben, de a harmadik erőnél nem jobbak jelenleg, ez biztos.

részletek

Sajtó: Horner miatt távozhat Verstappen?

Több vezető Red Bull-szakember sem akar maradni, ha Hornert megtartják a posztján, és Max Verstappen jövője is a levegőben lóghat az értesülések szerint.

részletek

Norris a Ferrari és a Red Bull tempójáról

A McLaren britje elárulta: a következő lépés csapatának a Ferrari utolérése – ami néhány pályán meg is fog valósulni. Az időmérőkön Norris szerint nem csak Red Bull pole-pozíciót fogunk látni.

részletek

Piastri: Tavalyhoz képest ez teljesen jó volt

Nem váltotta meg a világot Oscar Piastri a Bahreini Nagydíjon elért nyolcadik helyével, a stabilan pontokat érő produkció azonban így is elégedettségre adott okot az ausztrálnak.

részletek

Ralf Schumacher és Marko a Horner-ügyről

Ralf Schumacher szerint csak bocsánatkéréssel, vagy lemondással lehet pontot tenni a Horner-ügy végére – azonban Dr. Helmut Marko hangsúlyozta: a csapat összetartásán nem változtattak a vádak.

részletek

Szombaton maradhat a Bahreini Nagydíj?

Bahreinben a vasárnap már hétköznap, így a helyi rajongók számára előnyös a szombati futamrendezés – de a nagydíj első embere tudja, hogy nem lehetnek önzőek ebből a szempontból.

részletek

Az idei Ferrarival lehet támadni – Sainz

Tavaly 13-14 futamon keresztül csak védekezett, a 2024-es Ferrari karakterisztikája azonban lehetővé teszi a támadást is: jó előjel, hogy pont a hátsó gumikat gyilkoló Bahreinben volt képes előretörni.

részletek

Wolff: Az F1 feladata lépni Horner-ügyben

A Mercedes főnöke nem akar ítélkezni és állást foglalni, mert hatalmi harcnak tűnne és csak kisebbítené az ügy súlyát: a két testülethez irányította a kérdezősködő újságírókat.

részletek

Felmondott a műszaki igazgató az Alpine-nál

A tavalyi távozási hullám 2024-ben is folytatódik az Alpine F1-es csapatvezetésében. Matt Harman technikai igazgató és az aerodinamikai részleg vezetője feláll.

részletek

Jos Verstappen: Hornernek le kell mondania

A csapatfőnök szokottnál rövidebb sajtótájékoztatóján a téma hamar elterelődött az F1-es versenyről. Eközben a világbajnok apja interjút adott: ha Horner marad, szétszakad a Red Bull.

részletek

Helyszíni: Verstappen nyert, Sainz üzent

Mészáros Sándor helyszíni videós bejelentkezése az F1-es Bahreini Nagydíj versenynapjának végén.

részletek