DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 11. péntek
F1

Verstappent is részvényekkel csábíthatja az Astonhoz Stroll?

Juan Pablo Montoya szerint a Honda és Adrian Newey után Max Verstappen megszerzése lenne az igazán nagy durranás Silverstone-ban.

Juan Pablo Montoya szerint Max Verstappen leigazolása lenne a pont az i-re, az igazi korona az Aston Martinnál azok után, hogy ennyi kiemelt szakembert szereztek meg.

Arra a kérdésre, hogy mi a „hiányzó összetevő” a sikerhez a silverstone-i székhelyű csapatnál, Montoya a Gambling Zone-nak elmondta: „A megfelelő versenyző, egy olyan, aki elvégzi a munkát”.

Mivel Alonso jelenleg 43 évesen vezet, Lance Stroll pedig a csapattulajdonos Lawrence fia, Montoya azt támogatja, hogy Verstappent csábítsa el az Aston, hogy vezesse a csapatot a jövőben.

f1-verstappen-aston



„Fernando elképesztő – tette hozzá Montoya. „Meddig tudja még folytatni? Nem hiszem, hogy Lance bárhová is megy. Fernando nem egy hosszú távú opció. Mikor hozzák meg ezt a döntést, és mondják azt, hogy 'Hé, megvan a Honda, megvan Newey. Miért nem megyünk Max után?”

„Ez azt jelentené, hogy ugyanolyan szerződést ajánlanánk Maxnak, mint amilyet Newey kapott, de egy jobb ajánlatot kellene tennünk.”

Montoya hozzátette, Verstappen szeizmikus kereskedelmi előnyökkel járna az Aston Martin számára, ha úgy döntene, hogy a csapathoz szerződik.

„Mert akkor egy hosszú távú projektről van szó” – jelentette ki. „A világ egyik, ha nem a legjobb, a bajnokság jelenlegi legjobb versenyzője igazol oda, és minél jobban teljesít, annál több pénzt fog keresni, mert a cég még többet fog érni” – utalt arra a kolumbiai, hogy Verstappent is cégrészvényekkel csábíthatná a csapathoz Lawrence Stroll.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: