DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 1. kedd
F1

„Most nincs értelme kirúgni Checót, nézzük meg Ricciardót” – így gondolkodik a Red Bull

Dr. Helmut Marko szerint egyelőre nincs miért kirúgni Perezt, de javulnia kell a mexikóinak, míg Yuki Tsunodát szerinte sokan alulértékelik.

Daniel Ricciardo siettetett visszatérése egyértelműen abba az irányba mutat, hogy Sergio Pereznek van oka az aggodalomra, és nyomás van rajta azt illetően, hogy szedje össze magát, különben véget érhet a pályafutása a Red Bullnál.

Ugyan 2024-re is szerződése van a mexikóinak, de sokszor láttuk, hogy az energiaitalosok nem szívbajosak, ha nehéz döntést kell meghozni, a helyzet dinamikájáról pedig ebben a cikkünkben írtunk részletesebben.

f1-perez-redbull



Most Dr. Helmut Marko ejtett el két érdekes mondatot Perez és Ricciardo vonatkozásában a holland de Telegraafnak:

„Checo második helyen áll az egyéni világbajnokságban, szóval nem lenne értelme megszabadulni tőle most. A versenye jó volt Silverstone-ban, de az időmérőkön javulnia kell. Ami Ricciardót illeti: meg kell néznünk, hogy mire megy Yuki Tsunodával szemben. Szerintem Yukit sokan alábecsülik, mert ez az AlphaTauri nem a legkönnyebben vezethető autó, de Yuki bizonyította, hogy tud vele jó eredményeket elérni” – mondta a Red Bull tanácsadója.

Perez egészen pocsék formájáról itt írtunk bővebben!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: