DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Visszatér a króm a McLarenre az F1-es Brit Nagydíjon

Ismét ikonikus festést kap az MCL60-as: Silverstone-ban Lando Norris és Oscar Piastri autója a korábbi McLareneket idéző dizájnban fog tündökölni.

Újabb legendás fényezést hoz vissza a Formula-1-be a McLaren: a hétvégi Brit Nagydíjon, amely a wokingi istálló hazai versenye, visszatér a króm az autójuk festésébe.

F0IHxKAXsAcdZV7



Mindez a szponzori minőségben őket támogató Google Chrome „segítségével” történik, de maga a dizájn a korábbi Mercedes-motoros időszakot idézi: 2006-tól 2014-ig pompázott hasonló színekben a McLaren – ebben az időszakban szerezték máig utolsó vb-címüket Lewis Hamilton révén 2008-ban.

F0IHxJ5XsA8EYc9

Nem borul azonban teljesen ezüstszürkébe Lando Norris és Oscar Piastri MCL60-asa Silverstone-ban, a króm a papaja mellé vegyül: Zak Brown elnök-vezérigazgató szerint igyekeznek felépíteni, hogy őket a papaja színnel kapcsolják össze, ahogy például a vöröst a Ferrarival.

mclaren-chrome-1

Nem ez az első eset, hogy a McLaren ikonikus festést villant: két éve Monacóban a Gulf színeit öltötte magára – ugyanezt pedig idén a Williams fogja majd megtenni három őszi nagydíjon, méghozzá egy rajongók által kiválasztott dizájnnal –, Monacóban és Barcelonában pedig a tripla korona-sikereik előtt tisztelegtek idén egy speciális külsővel.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: