DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda
F1

Podcast: TOP10 – A legdominánsabb bajnokok

Hol helyezkedik el Verstappen idei éve a legnagyobb dominanciát mutató szezonok listáján? Melyik volt számszakilag Hamilton legerősebb idénye? És kik mutatták a legnagyobb fölényt az F1 történetében?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Max Verstappen nem csupán második világbajnoki címe küszöbén áll, de olyan fölényt mutat az idei szezonban, mely az F1 történetének legjobbjai közé kívánkozik – és ki tudja, mit hoz még a szezon vége?

A Formula Podcast stábja ennek kapcsán – elsősorban Gergő statisztika- és Excel-mániájának jóvoltából – sorra vette, hogy a számok alapján melyik világbajnokok mutatták a legnagyobb fölényt az F1 történetében. Igazi kalandozásra indulunk az ötvenes évektől egészen az elmúlt időkig, sőt az 1980-as éveket leszámítva minden évtized szóba kerül. Tartsatok velünk!

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E48_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

 

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: