DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Forró indulatok, Alonso-dobogó

Az izgalmak és az indulatok is a tetőfokra hágtak, miután Lewis Hamilton újabb győzelmével megközelítette a szombaton megbüntetett trónkövetelőt – Alonso pedig hét év után tért vissza a pódiumra.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Az első F1-es Katari Nagydíjon (mely könnyen lehet, hogy az egyetlen lesz ezen a pályán – erről is beszélünk az adásban) a Mercedes újabb erődemonstrációt tartott, Max Verstappen pedig annak ellenére is tükörsimán lett második, hogy szombaton megbüntették. Futamértékelőnkben részletesen beszélünk a sárga zászlós incidensről, a büntetés indoklásáról és annak következményeiről, a két tábor közötti elmérgesedő viszonyról, Fernando Alonso hőstettéről és a Renault-motor lemaradásáról, az Aston Martin százmilliós nagyságrendű fejlesztéséről és persze sok másról is – hallgasd meg, aztán gyere kommentelni a Facebook-csoportunkba!

És ha valakiben felmerülne, miért mondunk „Dzseddát”, míg máshol Dzsiddaként olvashatjátok a következő nagydíj helyszínének nevét, annyit megígérhetünk, hogy a szaúdi futamról szóló adásunkban ezt is rendbe tesszük – de megnyugtatunk mindenkit, egyik sem helytelen… Na de, addig hátra van még egy-két adás, köztük rögtön egy sztárinterjú a terv szerint a hét második felében!

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E68_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Novemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!  

A Formula Podcast összes adása:  

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: