DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Podcast: Hazai győzelem és egy nagy bejelentés

Verstappen megtette, amit megkövetelt a haza, és visszavette a vezetést a bajnokságban, de nem ez volt az elmúlt egy nap egyetlen fontos eseménye, hiszen megtörtént a nagy bejelentés: Bottas távozik.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Különleges régi-új helyszín fogadta az F1-et hétvégén, s bár maga a futam messze nem volt az év versenye, így is bőven tartogatott beszédtémát számunkra: Verstappen hazai pályán vette vissza a bajnoki vezetést, a Mercedes bicskája beletört ebbe a hétvégébe, a nap versenyzője rettenetesen szerepelt, Kubica váratlanul visszatért a visszavonuló Raikkönen helyén, Pierre Gasly ismét parádézott, óriási kötélhúzás zajlik az alsó fertály üléseiért… És aztán megérkezett a nagy bejelentés, amely igazán elindítja a pilótapiaci dominót: Valtteri Bottas az Alfához igazol. Természetesen erről is beszélgettünk a zandvoorti történések mellett a helyszínen tartózkodó száguldó riporterrel, Mészáros Sándorral.

 
Formula Podcast_hirdetes_S02E54_A

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Rónaszéki Levente, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása: 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo



applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: