Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 22. szerda

Zandvoort

Egy VR-kör a Ferrarival Zandvoortban

A jövőre megrendezendő Holland Nagydíj helyszínén mehetünk végig. A versenygép a halo nélküli 2017-es SF70H.

részletek

Björk győzelemre váltotta a pole-t

Thed Björk várhatta a pole-pozícióból a WTCR zandvoorti fordulójának első versenyét. A BoP-változtatással megpróbálták csökkenteni a Lynk & Co csapatának előnyét, de így is kettős győzelmet arattak.

részletek

Ricciardo Zandvoortról: Nagy golyók, unalmas verseny

Vezetni élvezetes lesz a Holland Nagydíjon, versenyezni azonban aligha: a Renault pilótája kevés előzést jósol az új aszfaltcsíkon, amelynek keskenységét egy utcai pályáéhoz hasonlítja.

részletek

Versenyzők: Jó buli lesz Zandvoort

Az F1-es mezőny több tagja is régi ismerősként fogja köszönteni jövő évi szezon egyik új versenyhelyszínét, amitől jó atmoszférát, ám sajnos kevés akciót érdemes várnunk.

részletek

Verstappen: Így két hazai nagydíjam is lesz

Ma délelőtt jelentették be, hogy a Holland Nagydíj jövőre visszatér az F1-es versenynaptárba, a mezőny egyetlen holland pilótája pedig már most izgatott a zandvoorti futam miatt.

részletek

Hivatalos: 2020-ban újra lesz Holland Nagydíj

Bejelentették, hogy 35 évvel az utolsó F1-es versenyt követően Zandvoort visszatér a versenynaptárba: jövőre hazai pályán szurkolhatnak a hollandok Max Verstappennek.

részletek

Jól ismert helyszín válthatja a spanyol F1-es pályát 2020-tól

Amellett, hogy évek óta közkedvelt teszthelyszín, a Barcelona melletti Circuit de Catalunya a Spanyol Nagydíj révén az F1-es versenynaptár része is, immár 1991 óta. Ez változhat meg 2020-tól, amikor Zandvoort kerülhetne a helyére.

részletek

Nem segít az állam Hollandia F1-es terveiben

Felmerült Assen és Zandvoort is, mint az újjáélesztett Holland Nagydíj esetleges jövőbeli helyszíne, de akármelyik is valósul meg, egy dolog biztos: a szervezőknek állami segítség nélkül kell tető alá hozniuk a futamot.

részletek

Sajtó: Amszterdam nem kis összeggel támogatná Zandvoortot

Sajtóhírek szerint Zandvoort 65 millió eurós támogatást kap Amszterdam városától, hogy renoválják és modernizálják a pályát és az azt körülvevő létesítményeket, hogy F1-es futamnak adhasson otthont.

részletek

Egyre közelebb a holland F1-es futam, Assen lehet a helyszín

A Formula-1 régóta kacérkodik egy holland futamrendezéssel az országban tapasztalható hihetetlen Max Verstappen-mánia miatt. Az illetékesek most eggyel közelebb kerültek ehhez.

részletek

DTM: Végre nyert a címvédő és az Audi

Szombaton nagyot bukott, vasárnap nagyot nyert extrém taktikájával René Rast, aki Gary Paffett tökéletes hétvégéjét hiúsította meg Hollandiában.

részletek

Paffett vezette be a Mercedes-vonatot Zandvoortban

A rendkívül szűk zandvoorti pályán, Hollandiában vendégeskedik a DTM mezőnye. A mai első verseny időmérő edzője négyes Mercedes-győzelmet hozott, innen kellett mutatnia valamit a többieknek.

részletek
Olvastad már?