Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 29. vasárnap

Zandvoort

Videó: Egy kör Zandvoortban - visszafelé

Sajnos várnunk kell 2021-ig, hogy autóversenyt lássunk Zandvoortban, de addig is megnézhetjük egy körön az F1 2020-ból, milyen is visszafelé a holland Formula-1-es pálya.

részletek

Bereznay bemutatja az F1 2020 új pályáit

Az Alfa Romeo hivatalos F1-es e-sportolója, Bereznay Dániel az új játékba idén bekerülő, de a valós versenynaptárból vélhetően egyaránt kimaradó zandvoorti és vietnámi pályákat vesézte ki.

részletek

Hivatalos: Holland Nagydíj sem lesz idén

A zandvoorti szervezők is mérlegelték a zárt kapus rendezés lehetőségét, de Jan Lammers és csapata végül úgy döntött, nem akarják rajongók nélkül megtartani a visszatérő versenyt, így 2021-re halasztják.

részletek

Az első kör az F1 2020-ból

Közeleg a hivatalos Formula-1-es játék megjelenése: a Codemasters programja július elején érkezik, egyszerre a várható szezonkezdettel. Étvágygerjesztőként a készítők először mutattak videót a játékmenetből, egy zandvoorti kört a Red Bull-lal.

részletek

Álhírt kiált Monza, Spára is van még esély

Német sajtóhírek szerint négy európai forduló, a holland, spanyol, belga és olasz futam maradhat még pótlás nélkül: ennek ellenére mind a négy helyszín arról beszél, van még esély a nagydíjra.

részletek

Egyedül Verstappennek köszönhető, hogy újra lesz a Holland Nagydíj

Az egekben a fiatal pilóta népszerűsége hazájában: menedzsere szerint „hihetetlen eredmény”, amit egy ilyen fiatal sportoló elért Hollandiában. Kizárólag miatta került be Zandvoort a naptárba.

részletek

Zandvoort hallani sem akar a zárt kapuról

A Holland Nagydíj sportigazgatójaként ténykedő Jan Lammers nem tudja elképzelni nézők nélkül a futamukat – de persze ha az F1 erre kérik őket, átgondolják ezt a lehetőséget is.

részletek

„Hamarosan versenyezhetünk nézők nélkül”

A korábbi F1-es pilóta, David Coulthard optimista véleményt fogalmazott meg azzal kapcsolatban, mikor indulhat el a 2020-as idény. Szerinte a Holland GP közönség nélkül is sikeres lenne.

részletek

Zandvoort: Mennyire reális, hogy júliusban túl leszünk a víruson?

Augusztusban pótolnák be a visszatérő Holland Nagydíjat, de könnyen előfordulhat, ami Monacóban. Jan Lammers szerint a jelen helyzetben csak kényelmetlenség, mi lesz a megvásárolt jegyekkel.

részletek

Zandvoortban még nem tudnak semmit

A Holland Nagydíj sorsa egyelőre bizonytalan, a szervezetők csak annyit tudnak mondani, hogy bármikor is lesz a futam, a megvásárolt belépők érvényesek lesznek.

részletek

Verstappen szerint jó móka lesz Zandvoort

Az F1-es mezőnyből először a Red Bull pilótája próbálhatta ki a pár hete elkészült pályát. Elárulta első tapasztalatait, amik némi előnyt jelenthetnek számára a Holland Nagydíjon.

részletek

Zandvoortot a tökös pilótáknak tervezték

Előzni talán nem az új holland F1-es helyszínen lehet majd a legkönnyebben, de a tervező mindenkit biztosított arról, hogy olyan pályával készülnek, amihez hasonlót hosszú ideje nem láttunk az F1-ben.

részletek
Olvastad már?