Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 1. hétfő

Zandvoort

Az első kör az F1 2020-ból

Közeleg a hivatalos Formula-1-es játék megjelenése: a Codemasters programja július elején érkezik, egyszerre a várható szezonkezdettel. Étvágygerjesztőként a készítők először mutattak videót a játékmenetből, egy zandvoorti kört a Red Bull-lal.

részletek

Álhírt kiált Monza, Spára is van még esély

Német sajtóhírek szerint négy európai forduló, a holland, spanyol, belga és olasz futam maradhat még pótlás nélkül: ennek ellenére mind a négy helyszín arról beszél, van még esély a nagydíjra.

részletek

Egyedül Verstappennek köszönhető, hogy újra lesz a Holland Nagydíj

Az egekben a fiatal pilóta népszerűsége hazájában: menedzsere szerint „hihetetlen eredmény”, amit egy ilyen fiatal sportoló elért Hollandiában. Kizárólag miatta került be Zandvoort a naptárba.

részletek

Zandvoort hallani sem akar a zárt kapuról

A Holland Nagydíj sportigazgatójaként ténykedő Jan Lammers nem tudja elképzelni nézők nélkül a futamukat – de persze ha az F1 erre kérik őket, átgondolják ezt a lehetőséget is.

részletek

„Hamarosan versenyezhetünk nézők nélkül”

A korábbi F1-es pilóta, David Coulthard optimista véleményt fogalmazott meg azzal kapcsolatban, mikor indulhat el a 2020-as idény. Szerinte a Holland GP közönség nélkül is sikeres lenne.

részletek

Zandvoort: Mennyire reális, hogy júliusban túl leszünk a víruson?

Augusztusban pótolnák be a visszatérő Holland Nagydíjat, de könnyen előfordulhat, ami Monacóban. Jan Lammers szerint a jelen helyzetben csak kényelmetlenség, mi lesz a megvásárolt jegyekkel.

részletek

Zandvoortban még nem tudnak semmit

A Holland Nagydíj sorsa egyelőre bizonytalan, a szervezetők csak annyit tudnak mondani, hogy bármikor is lesz a futam, a megvásárolt belépők érvényesek lesznek.

részletek

Verstappen szerint jó móka lesz Zandvoort

Az F1-es mezőnyből először a Red Bull pilótája próbálhatta ki a pár hete elkészült pályát. Elárulta első tapasztalatait, amik némi előnyt jelenthetnek számára a Holland Nagydíjon.

részletek

Zandvoortot a tökös pilótáknak tervezték

Előzni talán nem az új holland F1-es helyszínen lehet majd a legkönnyebben, de a tervező mindenkit biztosított arról, hogy olyan pályával készülnek, amihez hasonlót hosszú ideje nem láttunk az F1-ben.

részletek

Videó: Egy virtuális kör a visszatérő Zandvoortban

A jelenleg átalakítás alatt lévő zandvoorti pályán az olasz Dromo Circuit Design cég jóvoltából mehetünk egy kört virtuálisan. Elképesztő látványt adnak a döntött kanyarok! A Holland Nagydíjra május 3-án kerül majd sor.

részletek

Megtartják Zandvoort egyik fő jellemzőjét

Nem lesz Tilke-pálya a Holland Nagydíj helyszínéből, az a cél, hogy megmaradjon az az örökség, ami körüllengi - így aszfaltozott bukóterekre sem kell számítani, maradnak a kavicságyak.

részletek

F1-Archív: Ecclestone Hitler miatt pácban

Felhördülést váltott ki az F1-vezér interjúja, Raikkönen még hisz a vb-címben, nem lesz versenyzői bojkott, Mercedesre vált a Lotus, Zandvoort újra nagydíjat rendezhet: ilyen híreket olvashattunk július 5-én 2000 óta.

részletek
Olvastad már?