DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Zandvoort

Eldőlt: Zandvoort további két évig az F1-ben

Az előző két kiírás nagy sikerére és Max Verstappen népszerűségére való tekintettel aligha meglepő hír, hogy ma bejelentették, hogy 2025-ig a naptárban marad a Holland Nagydíj.

részletek

Verstappen a leggazdagabb hollandok listáján

Max Verstappen felkerült a Quote magazin listájára, amely az 500 leggazdagabb hollanddal foglalkozik. A kétszeres világbajnok mellett a zandvoorti társtulajdonos is ott van a leggazdagabbak közt.

részletek

Ezért rontotta el Sainz kerékcseréjét a Ferrari

A négyből csak három kerék volt idejében a helyén, így értékes másodperceket veszített Zandvoortban az első kiállása során a spanyol – most a Scuderia vezető stratégiája magyarázta el, mi történt.

részletek

Rossz motormódban indította újra a versenyt Hamilton

Egész pontosan túl későn kapcsolt a megfelelő versenymódba, de a hétszeres világbajnok és a Mercedes csapatfőnöke is állítja: nem ezen, hanem a Red Bull végsebességén múlt Verstappen könnyed előzése.

részletek

Olasz sajtó: A Ferrari netán a Williams ellen akar harcolni?

Hollandiában is visszafelé ment a két Ferrari a rajthelyéhez képest, az olasz sajtó pedig nem kíméli a hetek óta gyengélkedő Scuderiát. Max Verstappen világbajnoki címét lefutottnak tekintik.

részletek

Norris: Bosszantó Fernando mögött végezni

A McLaren brit versenyzője nagyon elégedett volt a csapat által végzett munkával Zandvoortban, azonban csalódottságát fejezte ki, amiért nem sikerült Fernando Alonso előtt célba érnie.

részletek

Wolff: VSC nélkül elérhető volt a győzelem

A Mercedes csapatfőnöke szerint a szimulációik azt mutatták, hogy szorosan ugyan, de meglehetett volna az első hely Lewis Hamiltonnak Zandvoortban. Nem találja a szavakat Yuki Tsunoda bizarr leállására.

részletek

Russell még bízik a győzelemben

Továbbra is lát esélyt arra George Russell, hogy idén futamot nyerjen a Mercedes. A fiatal brit versenyző szerint megvan a kellő versenytempójuk ahhoz, hogy elérjék a céljukat.

részletek

Meglepte Verstappenéket a Mercedes tempója

A futamgyőztes elismerte: arra számított, hogy a Ferrari gyorsabb, a Mercedes pedig lassabb lesz annál, mint amit a versenyen láthattunk. Különösen a kemény gumikon volt meggyőző a címvédő csapat.

részletek

Binotto szerint nem elég gyors a Ferrari

A maranellóiak csapatfőnöke szerint az újabb csalódást keltő eredményért nem a stratégia okolható, hanem az autó ismételten gyenge teljesítménye, ami miatt a Mercedesszel sem tudtak versenyezni.

részletek

Hamilton elnézést kért a csapatától a kirohanásáért

Érzelmi hullámvasútként élte meg a Holland Nagydíjat a brit, aki egy ponton tényleg úgy érezte, hogy harcban lehetnek a Mercedes idei első győzelméért. A csalódáskeltő végeredmény ellenére bizakodó.

részletek

Alonso: A Ferrari ismét segítséget nyújtott

Fernando Alonso rendkívül elégedett a Zandvoortban elért hatodik hellyel, azonban elismerte, hogy meglehetősen embert próbáló versenyen van túl. Emellett nem felejtett el odaszúrni a Ferrarinak sem.

részletek