Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Zandvoort

Ezért rontotta el Sainz kerékcseréjét a Ferrari

A négyből csak három kerék volt idejében a helyén, így értékes másodperceket veszített Zandvoortban az első kiállása során a spanyol – most a Scuderia vezető stratégiája magyarázta el, mi történt.

részletek

Rossz motormódban indította újra a versenyt Hamilton

Egész pontosan túl későn kapcsolt a megfelelő versenymódba, de a hétszeres világbajnok és a Mercedes csapatfőnöke is állítja: nem ezen, hanem a Red Bull végsebességén múlt Verstappen könnyed előzése.

részletek

Olasz sajtó: A Ferrari netán a Williams ellen akar harcolni?

Hollandiában is visszafelé ment a két Ferrari a rajthelyéhez képest, az olasz sajtó pedig nem kíméli a hetek óta gyengélkedő Scuderiát. Max Verstappen világbajnoki címét lefutottnak tekintik.

részletek

Norris: Bosszantó Fernando mögött végezni

A McLaren brit versenyzője nagyon elégedett volt a csapat által végzett munkával Zandvoortban, azonban csalódottságát fejezte ki, amiért nem sikerült Fernando Alonso előtt célba érnie.

részletek

Wolff: VSC nélkül elérhető volt a győzelem

A Mercedes csapatfőnöke szerint a szimulációik azt mutatták, hogy szorosan ugyan, de meglehetett volna az első hely Lewis Hamiltonnak Zandvoortban. Nem találja a szavakat Yuki Tsunoda bizarr leállására.

részletek

Russell még bízik a győzelemben

Továbbra is lát esélyt arra George Russell, hogy idén futamot nyerjen a Mercedes. A fiatal brit versenyző szerint megvan a kellő versenytempójuk ahhoz, hogy elérjék a céljukat.

részletek

Meglepte Verstappenéket a Mercedes tempója

A futamgyőztes elismerte: arra számított, hogy a Ferrari gyorsabb, a Mercedes pedig lassabb lesz annál, mint amit a versenyen láthattunk. Különösen a kemény gumikon volt meggyőző a címvédő csapat.

részletek

Binotto szerint nem elég gyors a Ferrari

A maranellóiak csapatfőnöke szerint az újabb csalódást keltő eredményért nem a stratégia okolható, hanem az autó ismételten gyenge teljesítménye, ami miatt a Mercedesszel sem tudtak versenyezni.

részletek

Hamilton elnézést kért a csapatától a kirohanásáért

Érzelmi hullámvasútként élte meg a Holland Nagydíjat a brit, aki egy ponton tényleg úgy érezte, hogy harcban lehetnek a Mercedes idei első győzelméért. A csalódáskeltő végeredmény ellenére bizakodó.

részletek

Alonso: A Ferrari ismét segítséget nyújtott

Fernando Alonso rendkívül elégedett a Zandvoortban elért hatodik hellyel, azonban elismerte, hogy meglehetősen embert próbáló versenyen van túl. Emellett nem felejtett el odaszúrni a Ferrarinak sem.

részletek

Sainz: Azért büntettek, mert nem öltem meg valakit…

Rendkívül frusztráltan nyilatkozott a Holland Nagydíj után a Ferrari spanyolja, akinek minden „jóból” kijutott a futamon: egyáltalán nem ért egyet a bokszutcai kiengedésért kapott büntetésével.

részletek

Verstappen: Mindig különleges érzés itthon nyerni

Narancssárga tengerbe burkolózott pályán intette le a kockás zászló hazai nagydíján a második világbajnoki címe felé robogó Max Verstappent, akinek ezúttal keményen meg kellett küzdenie a győzelemért.

részletek