DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 27. hétfő

HollandNagydíj

Agyvizsgálatra küldené az összeesküvés-hívőket Tsunoda

Kemény vádak hangzottak el a Holland Nagydíj után az AlphaTauri leállása miatt, és keményen válaszolt rájuk a másodéves japán. Nem foglalkoznak más csapatokkal, még a Red Bull-lal sem.

részletek

A Mercedesen gúnyolódik Jos Verstappen

Felvágták a hollandok nyelvét Max Verstappen hazai győzelme után: a versenyző apja Abu Dhabit emlegeti, Tom Coronel spagettifőzéshez hasonlítja a Ferrari csapatmunkáját.

részletek

Ezért rontotta el Sainz kerékcseréjét a Ferrari

A négyből csak három kerék volt idejében a helyén, így értékes másodperceket veszített Zandvoortban az első kiállása során a spanyol – most a Scuderia vezető stratégiája magyarázta el, mi történt.

részletek

Az AlphaTauri és Hamilton rajongói klubja is Hannah Schmitzt védi

A Holland Nagydíj vasárnapi futama óta különböző összeesküvés-elméletek láttak napvilágot a közösségi médiában, miután Yuki Tsunoda bizarr kiesése Max Verstappen győzelmét eredményezte. Hannah Schmitz bántó kommentek alanya lett, de az F1-es közösség beállt a Red Bull stratégája mögé.

részletek

Vettel nem ért egyet a büntetésével: „Nem tudok csak úgy eltűnni”

Kanyarokon keresztül feltartotta Zandvoortban az egymással vívó Lewis Hamiltont és Sergio Perezt, a négyszeres F1-es világbajnok szerint azonban egy lekörözésnél természetes, ha időt veszít a pilóta.

részletek

Ralf Schumacher: A Ferrari nem tanul semmiből

Az egykori versenyző értetlenül áll a Ferrari sorozatos hibái előtt, szerinte fejeknek kellene hullania Maranellóban ahhoz, hogy változás álljon be a csapat munkájában.

részletek

Rosberg: Hamilton most verni fogja az asztalt

A Mercedes kiváló stratégiát eszelt ki a Holland Nagydíjra, ám a végén a biztonsági autós időszakban rosszul mérték fel a helyzetet. Így Hamiltonnak elveszett a dobogó is, amiért látványosan pipa lett.

részletek

Norris: Bosszantó Fernando mögött végezni

A McLaren brit versenyzője nagyon elégedett volt a csapat által végzett munkával Zandvoortban, azonban csalódottságát fejezte ki, amiért nem sikerült Fernando Alonso előtt célba érnie.

részletek

Marko: Max másik bolygón él, a nyomás sem hat rá

A hazai futamgyőzelem után magasztalta Max Verstappent a Red Bull tanácsadója. A versenyzőről, aki Marko szemében még mindig csak fiú, lepergett a Mercedes és a hazai közönség nyomása.

részletek

Meglepte Verstappenéket a Mercedes tempója

A futamgyőztes elismerte: arra számított, hogy a Ferrari gyorsabb, a Mercedes pedig lassabb lesz annál, mint amit a versenyen láthattunk. Különösen a kemény gumikon volt meggyőző a címvédő csapat.

részletek

Binotto szerint nem elég gyors a Ferrari

A maranellóiak csapatfőnöke szerint az újabb csalódást keltő eredményért nem a stratégia okolható, hanem az autó ismételten gyenge teljesítménye, ami miatt a Mercedesszel sem tudtak versenyezni.

részletek

Így magyarázza dupla leállását Tsunoda

Furcsa jelenetsor főszereplője volt az AlphaTauri japánja a Holland Nagydíj záró szakaszában: rosszul rögzített kerékre panaszkodva félreállt, aztán újraindult, a bokszba ment, visszatért a pályára, ahol megint leállt.

részletek