Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 22. szerda

HollandNagydíj

Versenyzők: Jó buli lesz Zandvoort

Az F1-es mezőny több tagja is régi ismerősként fogja köszönteni jövő évi szezon egyik új versenyhelyszínét, amitől jó atmoszférát, ám sajnos kevés akciót érdemes várnunk.

részletek

Verstappen: Így két hazai nagydíjam is lesz

Ma délelőtt jelentették be, hogy a Holland Nagydíj jövőre visszatér az F1-es versenynaptárba, a mezőny egyetlen holland pilótája pedig már most izgatott a zandvoorti futam miatt.

részletek

Hivatalos: 2020-ban újra lesz Holland Nagydíj

Bejelentették, hogy 35 évvel az utolsó F1-es versenyt követően Zandvoort visszatér a versenynaptárba: jövőre hazai pályán szurkolhatnak a hollandok Max Verstappennek.

részletek

Nem segít az állam Hollandia F1-es terveiben

Felmerült Assen és Zandvoort is, mint az újjáélesztett Holland Nagydíj esetleges jövőbeli helyszíne, de akármelyik is valósul meg, egy dolog biztos: a szervezőknek állami segítség nélkül kell tető alá hozniuk a futamot.

részletek

Sajtó: Amszterdam nem kis összeggel támogatná Zandvoortot

Sajtóhírek szerint Zandvoort 65 millió eurós támogatást kap Amszterdam városától, hogy renoválják és modernizálják a pályát és az azt körülvevő létesítményeket, hogy F1-es futamnak adhasson otthont.

részletek

Egyre közelebb a holland F1-es futam, Assen lehet a helyszín

A Formula-1 régóta kacérkodik egy holland futamrendezéssel az országban tapasztalható hihetetlen Max Verstappen-mánia miatt. Az illetékesek most eggyel közelebb kerültek ehhez.

részletek

Marquezé az asseni pole Crutchlow és Rossi előtt

Szokás szerint elképesztő finálét hozott a MotoGP időmérője Hollandiában, végül a vb-éllovas zsebelte be a rajtelsőséget hondás márkatársa és a tavalyi győztes előtt. Dovizioso és Vinales a második sorban, Lorenzo csak a tizedik pozícióban.

részletek

MotoGP: Az F1 maradjon távol Assentől

Valentino Rossi és Jorge Lorenzo nem örülnének neki, ha bekerülne Assen a Formula-1-es naptárba, míg a MotoGP címvédője, Marc Marquez szerint túl gyorsak lennének itt az autók.

részletek

Nem annyira biztos a Holland Nagydíj visszatérése

Hetek óta arról szólnak a hírek, hogy Hollandia ismét F1-es nagydíjat rendezne. Ez Max Verstappen miatt különösen jó ötletnek tűnik, ám az egykori versenyző figyelmeztet, ez még nincs lejátszva.

részletek

Assen F1-es futamot rendezne

Max Verstappen folyamatosan növekvő népszerűsége már jó ideje beindította a találgatásokat, van-e esély Holland Nagydíjra? A patinás asseni aszfaltcsík készen áll és szeretne is bekerülni.

részletek

Verstappen fiktív holland utcai pályát tesztelt

A Red Bull pilótájának eredményei révén csak idő kérdése, hogy Hollandia visszatérjen az F1-es naptárba: Verstappen egyik szponzora meg is alkotott egy virtuális vonalvezetést, amelyet maga a versenyző is kipróbált.

részletek

Retro – Áttörés a dűnék között

Ritkán adatik meg egy konstruktőrnek, hogy első teljes szezonjában betörhessen a legnagyobbak közé: 1968-ban ezen a napon ezt a nem mindennapi sikert érte el a Matra két csapat két autójával.

részletek
Olvastad már?