Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 27. szerda

HollandNagydíj

Zandvoort hallani sem akar a zárt kapuról

A Holland Nagydíj sportigazgatójaként ténykedő Jan Lammers nem tudja elképzelni nézők nélkül a futamukat – de persze ha az F1 erre kérik őket, átgondolják ezt a lehetőséget is.

részletek

Zandvoort: Mennyire reális, hogy júliusban túl leszünk a víruson?

Augusztusban pótolnák be a visszatérő Holland Nagydíjat, de könnyen előfordulhat, ami Monacóban. Jan Lammers szerint a jelen helyzetben csak kényelmetlenség, mi lesz a megvásárolt jegyekkel.

részletek

Újabb három futamot halasztott el az F1

Mostanáig az eredeti 2020-as Formula-1-es versenynaptár első négy állomásáról lehetett tudni, hogy nem fognak futamot rendezni a kijelölt időpontban, most pedig az FIA kénytelen volt tovább nyújtani a kényszerpihenőt.

részletek

Zandvoortban még nem tudnak semmit

A Holland Nagydíj sorsa egyelőre bizonytalan, a szervezetők csak annyit tudnak mondani, hogy bármikor is lesz a futam, a megvásárolt belépők érvényesek lesznek.

részletek

Verstappen szerint jó móka lesz Zandvoort

Az F1-es mezőnyből először a Red Bull pilótája próbálhatta ki a pár hete elkészült pályát. Elárulta első tapasztalatait, amik némi előnyt jelenthetnek számára a Holland Nagydíjon.

részletek

Videó: Egy virtuális kör a visszatérő Zandvoortban

A jelenleg átalakítás alatt lévő zandvoorti pályán az olasz Dromo Circuit Design cég jóvoltából mehetünk egy kört virtuálisan. Elképesztő látványt adnak a döntött kanyarok! A Holland Nagydíjra május 3-án kerül majd sor.

részletek

Ricciardo Zandvoortról: Nagy golyók, unalmas verseny

Vezetni élvezetes lesz a Holland Nagydíjon, versenyezni azonban aligha: a Renault pilótája kevés előzést jósol az új aszfaltcsíkon, amelynek keskenységét egy utcai pályáéhoz hasonlítja.

részletek

Versenyzők: Jó buli lesz Zandvoort

Az F1-es mezőny több tagja is régi ismerősként fogja köszönteni jövő évi szezon egyik új versenyhelyszínét, amitől jó atmoszférát, ám sajnos kevés akciót érdemes várnunk.

részletek

Verstappen: Így két hazai nagydíjam is lesz

Ma délelőtt jelentették be, hogy a Holland Nagydíj jövőre visszatér az F1-es versenynaptárba, a mezőny egyetlen holland pilótája pedig már most izgatott a zandvoorti futam miatt.

részletek

Hivatalos: 2020-ban újra lesz Holland Nagydíj

Bejelentették, hogy 35 évvel az utolsó F1-es versenyt követően Zandvoort visszatér a versenynaptárba: jövőre hazai pályán szurkolhatnak a hollandok Max Verstappennek.

részletek

Nem segít az állam Hollandia F1-es terveiben

Felmerült Assen és Zandvoort is, mint az újjáélesztett Holland Nagydíj esetleges jövőbeli helyszíne, de akármelyik is valósul meg, egy dolog biztos: a szervezőknek állami segítség nélkül kell tető alá hozniuk a futamot.

részletek

Sajtó: Amszterdam nem kis összeggel támogatná Zandvoortot

Sajtóhírek szerint Zandvoort 65 millió eurós támogatást kap Amszterdam városától, hogy renoválják és modernizálják a pályát és az azt körülvevő létesítményeket, hogy F1-es futamnak adhasson otthont.

részletek
Olvastad már?