DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Perez: Lesz mit megbeszélnünk a csapattal

Sergio Perez nem ért fel újabb gyorskörére, amely megmenthette volna egy kellemetlen Q1-es kieséstől. Csak a 16. pozícióból indulhat majd vasárnap, pedig szerinte az első sorban lenne a helye.

Hatalmas volt a forgalom az időmérő első harmadának legvégén, ennek pedig nemcsak Sebastian Vettel itta meg a levét, akit Nyikita Mazepin még többedmagával feltartott, miközben a német már gyorskörön volt.

Sergio Perez is pórul járt, aki nem ért körbe időben, így már csak a kockás zászlót láthatta meg a célegyenesre fordulva, ami egyben azt is jelentette számára, hogy már a Q1-et követően búcsúzni kényszerül, hiszen csak a 16. legjobb idővel rendelkezett a mexikói.



„Lesz két-három dolog, amit át kell beszélnünk, hogy előrébb léphessünk, de van néhány dolog, ami már most is elég világos. Nem arra számítottunk, hogy ebben a pozícióban leszünk az időmérő után. Nagy kár, mivel fantasztikus autóval rendelkezünk” – mondta Perez még az időmérő közben.

„Annyira nagyszerű autónk van, hogy simán meg lett volna a tempónk ahhoz, hogy kibéreljük az első sort, emiatt pedig még jobban fáj ez az egész. Egy csapatként kell feltérképeznünk, hogy mit is rontottunk el” – zárta a láthatóan csalódott mexikói.

Szerinted meddig zárkózik fel Perez a futamon? Gyere, és mondd el a Formula Aréna Facebook-csoportunkban, ahol garantált a jó F1-es közösség!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: