DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Időmérő

Nincsenek elragadtatva a pilóták az új időmérőtől

Imolában tesztelik majd az új, a szabad gumiválasztást eltörlő időmérős szisztémát – a megkérdezett versenyzők csak azt nem értik, mi szükség van erre.

részletek

Melyik csapat mennyit gyorsult egy év alatt?

Megvizsgáltuk, mennyit gyorsultak az egyes csapatok az időmérő edzésen futott leggyorsabb körüket alapul véve 2022-höz képest. Az Aston a lista élén!

részletek

Sainz: Nem is olyan rossz a negyedik hely

Negyedik pozícióból várhatja a Bahreini Nagydíj rajtját Carlos Sainz, akinek ugyan nehezen indult a versenyhétvége, végül sikerült megközelítenie az élen végző Red Bullokat és csapattársát.

részletek

Büntessék keményebben a piros zászlót okozókat?

Az utóbbi időben többször is felmerült a gyanú, hogy egy-egy pilóta szándékosan okozott piros zászlós megszakítást az időmérő edzésen, hogy ne tudjanak már a riválisok gyorsabb kört menni.

részletek

Alonso: Bosszantó, viszont a versenytempónk mindig jobb

Fernando Alonso csak századmásodpercekkel csúszott ki a Q3-ból Abu Dhabiban. Bár némileg frusztrált a szoros kiesés miatt, nem érzi akkora bajnak, a vasárnapi versenytempóban bízik.

részletek

Hamilton szerint túl későn küldte ki őt a csapat

Lewis Hamilton és a Mercedes is azt érzi, nagy lehetőséget hagytak kihasználatlanul a változó időjárási körülmények között. A brit ász szerint nem a sor végén kellett volna kimennie a bokszból.

részletek

Alonso: Jó lesz a tiszta oldalról indulni

Bejutott a Q3-ba Fernando Alonso, ott viszont már csak csapattársát tudta megelőzni. Bízik a versenytempóban és a jó rajtban, leginkább a McLarenekre kell figyelniük. Norrist már a rajtnál otthagyná.

részletek

ÉLŐ: A Mexikóvárosi Nagydíj időmérő edzése

A szabadedzések alapján a Mercedes pilótái könnyen meglepetést okozhatnak a mexikói kvalifikáción. Kövessék velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünk által.

részletek

Alonso: Teljesen kiszámíthatatlan volt az autó

Bekerült a legjobb tízbe az USA Nagydíjának időmérőjén Fernando Alonso, de a hatalmas szél miatt az Alpine is kiszámíthatatlanul viselkedett. Végül a spanyol is hátrébb indul motorcsere miatt.

részletek

Sainz úgy érzi, felvehetik a versenyt Verstappennel

Szoros csatát hozott a Japán Nagydíj időmérő edzése. Carlos Sainz harmadikként végzett, de úgy érzi, a bizonytalan holnapi időjárás megkeverheti a lapokat, esélyes a Ferrari a győzelemre.

részletek

Így zajlott a Japán Nagydíj időmérő edzése

A szabadedzések után immár tétre megy a csata Suzukában, jön a harc az idei tizennyolcadik nagydíj pole-pozíciójáért: kövessétek velünk a kvalifikáció legfontosabb történéseit!

részletek

Két időmérő, több safety car – így javítaná a show-t az F1?

Az AMuS értesülései szerint a háttérben folyamatosak az egyeztetések arról, hogyan lehetne több tekintetben is javítani az F1 látványosságán: a lebonyolításhoz és a DRS-hez is hozzányúlhatnak.

részletek