Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

Időmérő

Fordulatos csatában Hamiltoné a pole

A megszokottnál többször pattogott a labda a két Mercedes között a Portugál Nagydíj időmérőjén, ahol furcsa módon a közepes keverékű gumikkal futották a legjobb köridőket.

részletek

Verstappen a hűvös időjárás miatt bőven lát esélyt

Bár sokáig úgy tűnt, valós esélye lehet a pole-pozíció megszerzésére is Max Verstappennek, végül nem tudott mit kezdeni a még egy lapáttal rátevő Mercedesekkel. De holnap megváltozhat minden.

részletek

Bottasé a pole az első Eifel Nagydíjon

Bár az utolsó pillanatokig Max Verstappen esélyesnek tűnt arra, hogy megszakítsa a Mercedes idei időmérős sorozatát, a végén Valtteri Bottas előhúzott három tizedet és megszerezte az első helyet.

részletek

Az Eifel Nagydíj időmérő edzése

Egy extrém rövid gyakorlási lehetőség után tétre megy a játék a Nürburgringen, ahol 15 órakor megkezdődött a hétvége kvalifikációja. Kövesd velünk az eltörölt edzések és a hideg miatt izgalmassá vált eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Albon rettenetesen kikapott Verstappentől

Hatalmas a kontraszt a két Red Bull-pilóta teljesítménye között Szocsiban, Albon senkit nem tudott megelőzni a Q3-ban, még Pierre Gaslytól is lemaradt, miközben Verstappen az első sorba is befért.

részletek

Hamilton a lágy gumis start miatt aggódik, Bottas számára érthetetlen a lemaradás

Lewis Hamilton tudja, hogy az eltérő gumistratégia nem biztos, hogy neki kedvez vasárnap, csapattársa pedig csak vakarja a fejét, hogy kaphatott bő hat tizedet ugyanolyan autóval egy körön.

részletek

Pech és fölényes pole Hamiltonnak az Orosz Nagydíjon

A Q2-ben még Lewis Hamilton továbbjutása is cérnaszálon függött, ennek ellenére a Q3-ban rajtelsőséget szerzett körrekorddal. Verstappen meglepetésre második lett, Ricciardo remekelt a Q2-ben, Vettel összetörte a Ferrarit.

részletek

Többen is rommá verik a csapattársukat az időmérőkön

Egyértelműen kirajzolódik a csapattársak közötti erőviszony a kvalifikációs párharcokból. Az élcsapatoknál mindenhol egyértelmű a helyzet, csak három istállónál szoros a belső csata.

részletek

Ricciardóval a saját csapattársa szúrt ki

A mugellói időmérő kulcsmozzanata Esteban Ocon megperdülése volt, amivel a Q3 résztvevőinek többségével jól ki is tolt. A Renault így is gyorsabbnak tűnik most, mint a McLaren.

részletek

Csodaszámba menő ötödik helyezés Leclerc-től

A Ferrari 1000. versenyhétvégéjén nem kellemes kimondani, hogy mekkora pozitívum egy ötödik hely a vörösöktől. Pedig ez történt, Charles Leclerc elégedett az autóval, de egy kis szerencse is kellett.

részletek

Verstappen előre tudta, hogy nincs esélye az időmérőn

Az edzések alapján nagyon úgy tűnt, hogy egy igazán szoros és kiélezett időmérőnk lehet a Mercedesek és Max Verstappen között, ám a kvalifikáció döntő szakaszában nem volt esélye a hollandnak.

részletek

Behúzta 95. pole-pozícióját Hamilton

Ezredmásodpercek döntöttek a Toszkán Nagydíj rajtelsőségéről a két Mercedes között. Bottasnak ismét beletört a bicskája Hamiltonba, Verstappen eddigi lendülete pedig megtört.

részletek
Olvastad már?