DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Időmérő

Alonso: Bosszantó, viszont a versenytempónk mindig jobb

Fernando Alonso csak századmásodpercekkel csúszott ki a Q3-ból Abu Dhabiban. Bár némileg frusztrált a szoros kiesés miatt, nem érzi akkora bajnak, a vasárnapi versenytempóban bízik.

részletek

Hamilton szerint túl későn küldte ki őt a csapat

Lewis Hamilton és a Mercedes is azt érzi, nagy lehetőséget hagytak kihasználatlanul a változó időjárási körülmények között. A brit ász szerint nem a sor végén kellett volna kimennie a bokszból.

részletek

Alonso: Jó lesz a tiszta oldalról indulni

Bejutott a Q3-ba Fernando Alonso, ott viszont már csak csapattársát tudta megelőzni. Bízik a versenytempóban és a jó rajtban, leginkább a McLarenekre kell figyelniük. Norrist már a rajtnál otthagyná.

részletek

ÉLŐ: A Mexikóvárosi Nagydíj időmérő edzése

A szabadedzések alapján a Mercedes pilótái könnyen meglepetést okozhatnak a mexikói kvalifikáción. Kövessék velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünk által.

részletek

Alonso: Teljesen kiszámíthatatlan volt az autó

Bekerült a legjobb tízbe az USA Nagydíjának időmérőjén Fernando Alonso, de a hatalmas szél miatt az Alpine is kiszámíthatatlanul viselkedett. Végül a spanyol is hátrébb indul motorcsere miatt.

részletek

Sainz úgy érzi, felvehetik a versenyt Verstappennel

Szoros csatát hozott a Japán Nagydíj időmérő edzése. Carlos Sainz harmadikként végzett, de úgy érzi, a bizonytalan holnapi időjárás megkeverheti a lapokat, esélyes a Ferrari a győzelemre.

részletek

Így zajlott a Japán Nagydíj időmérő edzése

A szabadedzések után immár tétre megy a csata Suzukában, jön a harc az idei tizennyolcadik nagydíj pole-pozíciójáért: kövessétek velünk a kvalifikáció legfontosabb történéseit!

részletek

Két időmérő, több safety car – így javítaná a show-t az F1?

Az AMuS értesülései szerint a háttérben folyamatosak az egyeztetések arról, hogyan lehetne több tekintetben is javítani az F1 látványosságán: a lebonyolításhoz és a DRS-hez is hozzányúlhatnak.

részletek

Ez történt az Olasz Nagydíj időmérő edzésén

A Ferrari örömet okozna hazai közönségének, a mezőnyben pedig kilenc pilóta is büntetéssel számolhat a időmérőt követően. Kövessétek velünk az Olasz Nagydíj kvalifikációját!

részletek

Több gárdánál is hatalmas verést kap a csapattárs

A korábbi években láthattunk semmire megnyert időmérős párharcokat is csapaton belül, idén azonban ennyire senkit nem nulláznak le. Ricciardo a legnagyobb meglepetés negatív értelemben.

részletek

Leclerc a gumikat hibáztatja, de bízik a vasárnapi versenytempójában

A péntekhez képest megváltozott időjárás átrajzolta az erősorrendet is az időmérő edzésen, Charles Leclerc azonban úgy érzi, ha holnap a gumikat megfelelően kezeli, megnyerheti a futamot.

részletek

Így zajlott a Francia Nagydíj időmérő edzése

Pénteken a Ferrari, szombat kora délután viszont a Red Bull volt a leggyorsabb a Paul Ricard-on, a lényeg azonban csak most következik: kövessétek velünk, ahogy eldől a pole-pozíció sorsa!

részletek