Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 1. csütörtök

Időmérő

Ricciardo teljesen kiakadt a fiatalokra

Aki látta az F3-asok pénteki időmérő edzését, nem is csodálkozhat ezen. Komikus és egyben veszélyes jelenetek tömkelege történt, ahogy egymást akadályozták szélárnyékot keresve.

részletek

Javult az 1,3 másodpercet lassuló Ferrari

A teljes mezőny javított Spában a tavalyi időmérős eredményéhez képest, kivéve a brutálisat lassuló Ferrarik. A gyenge középmezőnybeli eredmény ellenére javulást mutattak be.

részletek

Hamilton tökéletes köre, Verstappen is elégedett

Lewis Hamilton úgy érzi, valóban tökéletes teljesítményt nyújtott az időmérő edzésen, Bottas nem érti lemaradásának mértékét, Verstappen pedig úgy véli, lehet esélye vasárnap előrébb kerülni.

részletek

Az utolsó parti mód: Hamiltoné a pole, a Ferrarik a Q2-ig jutottak

Belgiumban használhatták a csapatok utoljára az időmérős „parti módot”: a Mercedesé az első sor, Verstappen Ricciardót megelőzve harmadik, a Ferrarik megharcoltak a Q3-as kiesés elkerüléséért.

részletek

Leclerc is kinyilvánította elégedetlenségét

Már nem is számít akkora vaskos meglepetésnek, hogy Sebastian Vettel kiesett az időmérő második szakaszában, de Barcelonában Charles Leclerc is az elégedetlenség hangján szólt.

részletek

Perez Verstappent is levadászná

Bár reálisan nézve a Red Bull versenytempója meghaladja a Racing Point jelenlegi képességeit, a koronavírus-fertőzés miatti eltiltás után visszatérő Sergio Perez megcélozza a dobogós helyet.

részletek

Hamiltonnak erőlködnie sem kellett a végén a pole-ért

A szabadedzéseknek megfelelően a Mercedes az időmérőt is uralta Barcelonában. Az előny 0,7 másodperc a harmadik helyezetthez, Verstappenhez képest. Vettel ismét Q2-es búcsúzó volt.

részletek

Eképp alakult a barcelonai kvalifikáció

A múlt héten futamon már legyőzte a Red Bull a Mercedest. Vajon van-e olyan forgatókönyv, amely szerint ez Barcelonában az időmérőn is sikerülhet? Tartsatok velünk, és kiderül!

részletek

Leclerc: Számunkra jó, hogy betiltják az időmérős módot

A Ferrarinak idén esélye sincs a Mercedesek ellen, akkora előnyt építettek ki a világbajnok istállónál. A vörösök jelentősen visszaestek, de Charles Leclerc örül a szabályváltozásnak.

részletek

Leclerc: Mire számítok vasárnap? Szenvedésre…

Az időmérő edzés után nem csak a 12. helyen elvérző Sebastian Vettel, hanem a vezérpilótának tekinthető csapattárs is leoltotta a Ferrarit. Charles Leclerc semmi jóra nem számít vasárnap.

részletek

Vettel: Ezzel az autóval nem tudok jobbat menni

Tovább tart a négyszeres világbajnok vesszőfutása az idei Ferrarival, meg sem közelíti Charles Leclerc eredményeit, Vettel pedig odaszólt kicsit a vörösöknek, akik eléggé elhanyagolják.

részletek

Norris és a McLaren drasztikus lépésre szánta el magát

Látványosat javult Lando Norris és a McLaren teljesítménye az időmérő edzésre. A kiváló rajthelyet egy utolsó pillanatos döntésnek köszönhetik, az autó pedig épphogy elkészült.

részletek
Olvastad már?