DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Ötből négy Verstappennek

Újabb Verstappen-győzelem Spielbergben, ezúttal az Osztrák Nagydíjon. Mi történt a narancssárgává változott stájer hegyek között, mi jöhet azután, hogy az utóbbi öt futamból négyet a holland nyert?

Miért fizetődött ki Dietrich Mateschitz döntése? Max Verstappen ismét szárnyalt, de mögötte zajlottak az események: előzések, koccanások, leszorítások, büntetések. “Engedjük őket versenyezni!“ - szól a mottó, de most mintha ezzel a szellemiséggel ellentétesen döntöttek volna az illetékesek - vagy mégsem? 

A Red Bull Ringen képet kaptunk arról is, hogy milyen párviadalokat láthatunk majd a jövő nagyjaitól, a dolgok sűrűjében akadtak emberi pillanatok is, egy csapaton belüli párharc pedig kezd botrányszagúvá válni. Apropó, mi a fene történik mostanában Kimi Raikkönennel? Beszélgetés az ausztriai dupla forduló második menetéről, a Formula Podcast hagyományosan laza stílusában!

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E41_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: